Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 40 € tilauksille
003589 424524 64

Splash keittiötarvikkeet

Alkaen: 8,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Huikea lahjaidea kotikokeille ja miksei vaikkapa kokkiystävillesikin! Nämä värikkäät ja modernit keittiötarvikkeet piristävät ruoanlaittoa ja tekevät keittiöstäsi pirtsakamman paikan! Trendikkäät ja sopivasti hillittömät Splash tuotteet sopivat niin lahjaksi kuin omaankin keittiöön. Splash tarvikkeiden sarjassa on kauhoja, alustoja, pidikkeita ja leikkuulautoja, ja näiden keittiötarvikkeiden avulla ruokaasi tulee ehdottomasti verevämpi fiilis. Splash tarvikkeilla on yksinkertaisesti hauska kokata, etkä edes huomaa, jos tahroja roiskuu hieman ympäriinsä.

* Pakolliset kentät

8,90 €
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Huomio kaikki kokkikuningattaret ja keittäjäkuninkaat: Splash keittiötarvikkeet ovat kenties hauskinta, mitä keittiöösi tai lahjaksi ruoanlaittoa harrastavalle ystävällesi voit ostaa. Kokatessa usein roiskuu, mutta Splash tuotteet on sunniteltu pitämään ruoanlaittotasosi ja pintasi puhtaina. Ne myös vangitsevat katseen kirkkaan punaisella ja ylilyövällä desiginillaan. Ehdoton ja huomiota vaativa vaan ei mauton lahja, joka ei taatusti jätä saajansa tunnelmaa valjuksi.

Splash tuotesarjassa on muun muassa kauhateline, johon lasket ruoanlaittokauhan lepäämään siksi aikaa, kun nostat sen pois kastikkeesta tai keitosta. Hauskaa, kätevää ja ylimääräistä sotkua ehkäisevää! Hienolla Splash leikkuulaudalla viipaloit vihannekset, hedelmät, lihat ja kalat, ja laudan 90 asteen kulmaan taitettu nurkka estää laudan lipsumisen kauemmaksi. Leikkuulauta on myös riittävän iso suurienkin ruokamäärien pilkkomiseen. Tätä on trendikkäin ja funktionaalisin teollinen muotoilu! Splash tuotteet ovat helposti puhdistettavaa ja kestävää muovia.

Splash tuotteet lisäävät väriä, hupia ja muodikkuutta keittiöön, ja lahjana ne ansaitsevat saajaltaan lisäpisteitä näyttävällä ja rohkealla ulkomuodollaan. Tyylikäs ja rohkea lahjaidea ensimmäiseen omaan kotiin tai ruoanlaittoa harrastavan ystävän keittiöön. Splash keittiötarvikkeet maustavat ruokasi jäljittelemättömällä charmillaan!

Tuotetiedot

  • materiaali: muovi

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-01-18T18:38:05+00:00