Tarvitsetko apua?

Lisää kuvia

Spaghetti Rolognese haarukka

Toimitusaika: Varastossa

Eikö lapsi haluaisi oikein syödä spagettia? Nauhaspagetti ei tahdo pysyä ruokailuvälineissä, pasta ja tomaattikastike lentelevät pitkin lattioita ja ateria sotkee niin syöjänsä posket kuin rinnuksenkin. Tämä hupaisa mutta myös käytännöllinen haarukka on lapsen paras apuvälinen spagetin rullaamiseen, ja uskomme Lahjat-toimituksessa, että muutama aikuinenkin saattaa hyötyä tästä humoristisesta keittiötarvikkeesta. Spagetti on hyvää, nyt sen nauttiminen on helpompaa ja vähemmän sotkevaa kuin ennen.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1
Alkaen: 9,90 €
- +
Sis. Alv., pois lukien toimitus

* Pakolliset kentät

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1
Kuvaus

Yksityiskohdat

Lapset rakastavat spagettia ja tomaattijauhelihakastiketta, niin kutsuttua spaghetti bolognesea. Tämä italialaisen keittiön lahja suomalaiselle ruoanlaitolle on kuitenkin lapsille myös yksi sottaisimmista ruokalajeista: tomaattikastike lentelee, spagettisuikaleet eivät pysy haarukassa vaikka kuinka pyörittelisi, ja ruokaa päätyy enemmän lattialle kuin suuhun. Spaghetti Rolognese haarukka on jokaisen nuoren spagetinsyöjän paras pikku apulainen, ja tämä hilpeä keksintö auttaa toki myös loppasuisia ja kopelokouraisia aikuisia tämän pastaherkun syömisessä.

Spaghetti Rolognese haarukan sisällä on rullamekanismi ja päässä pieni veivi. Tätä pyörittämällä itse haarukakin pyörii ja spagetti rullautuu näppärästi haarukan ympärille. Lasta ei tarvitse opettaa käyttämään monimutkaista tekniikkaa, jossa spagetti pyöritellään suupaloiksi lusikkaa vasten. Ei muuta kuin Spaghetti Rolognese haarukka käteen ja herkullista spagettia rullailemaan.

Tämä hauska lahja sopii esimerkiksi sukulaistytöille ja -pojille tuliaiseksi, lasten syntymäpäiväjuhlillekin. Haarukan kahvan materiaali on hiottua puuta ja itse haarukka ruostumatonta terästä. Spaghetti Rolognese soveltuu konepestäväksi ja tulee kahdessa eri värissä: vaaleanpunaista tai vaalensinistä kaikille pikkuisille spagtinsyöjille. Tämä lahja on myös vanhemmille tarpeellinen apu ja helpotus: spagetti katoaa lautaselta paljon entistä nopeammin ja siistimmin.

Arvostelut
Kirjoita tuotearvostelu
^2018-01-19T02:10:00+00:00