Tarvitsetko apua?

Spagettimitta Yksisarvinen

9,90 €
Sis. alv
- +
Nyt meistä jokainen voi saada ikioman yksisarvisen! Tämä yksisarvinen ei tosin ole klassisen valkoinen, vaan komeilee ennemminkin kaikissa sateenkaaren väreissä, ja toimii kaiken kukkuraksi spagettimittana! Ota se siitä huolimatta avuksesi keittiöön.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Yksisarviset ovat taruolentoja, joiden sarvilla on uskottu olevan kaikenlaisia taikavoimia. Nyt sinäkin voit saada kotiisi yksisarvisen sarvineen taikomaan kattilaasi juuri oikean määrän pastaa. Tämä yksisarvisaiheinen spagettimitta auttaa sinua nimittäin mittaamaan sopivan määrän pastaa yhdelle tai useammalle ruokailijalle. Sovitat vain keittämättömän spagetin yksisarvismitan reikään sen mukaan, haluatko keittää spagettia lapselle, äitille, isälle vai.. yksisarviselle? Enää sinun ei tarvitse pihistellä keitettyä spagettia jaettaessa tai harmitella ylijääneen ruoan määrää, sillä määrä on aina melkoisen sopiva.

Hauska yksisarvisaiheinen spagettimitta on sekä hyödyllinen käyttöesine että upea väriläikkä keittiöön kuin keittiöön. Spagettimitta on väriltään kivan piristävä, sen väri vaihtuu liukuen keltaisesta vihreän ja sinisen kautta punaiseen. Tilaa mitta joko omaan keittiöösi tai lahjaksi ystävälle, sillä varmasti jokainen arvostaa lahjana saatua, kauniisti sateenkaaren väreissä loistavaa yksisarvista.

Tuotetiedot

Spagettimitta

  • Materiaali: akryyli
  • Mitat: 17 x 8 x 0,4 cm
  • Paino: 0,01 kg
  • Tyylikäs sateenkaariväritys
  • Pastan täydellistä annostelua varten
2021-01-25T04:17:17+00:00