Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64
Elämys-Ale: 20% alennus kaikista elämyksistä 20% alennus kaikista elämyksistä
yes20

Space Coaster marmorikuularata

45,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Kerrassaan hieno ja omintakeinen lahjaidea kaikille vuoristoratojen ystäville. Space Coaster marmorikuularadalla kiertää vuoristoratavaunun sijaan marmorikuula, ja tämän radan mukana tuleva nostohissi tekee radasta itse asiassa ikiliikkujan. Pudotat vain kuulan radalle, annat sen kiertää radan loppuun, jossa hissi nostaa sen takaisin huipulle – ja sama toistuu. Hauska lahjaidea kaikille kotirakennusta harrastaville ja kiehtova portti marmorikuularatojen maailmaan. Tilaa heti ja ilahduta ystävääsi tällä huippuhienolla lahjalla.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Marmorikuularata on uusi trendilelu, ja netti onkin pullollaan videoita, joissa harrastajat ovat rakentaneet toinen toistaan upeampia ja pidempiä marmorikuularatoja asuntojensa halki. Marmorikuularata on kuin minikokoinen vuoristorata, jossa vaunun virkaa toimittaa teräksinen kuula. Olipa yhdellä videolla yli 180-metrinen rata, ja kuulalla kesti useita minuutteja selvittää rata huipulta pohjalle. Joissain marmorikuularadoissa on pohjalla sähkö- tai paristokäyttöinen hissi, joka nostaa kuulan takaisin radan alkuun ja näin tekee radasta itse asiassa ikiliikkujan – kunnes sähkö vedetään seinästä.

Nyt esittelemme tämän hauskan lahjaidea, 10 metriä pitkän marmorikuularadan, jossa paristokäyttöinen hissi nostaa kuulan aina uudelleen radan huipulle. Onkin erittäin hypnotisoivaa katsella kuulan matkaa pitkin rataa edestakaisin. Ja mikä parasta, tämä Space Coaster rata on muokattavissa, eli pystyt rakentamaan siitä melko pitkälle juuri sen näköisen kuin itse haluat. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Tässä on mainio lahja kenelle tahansa kotona puuhastelijalle, joka nauttii käsillä tekemisestä. Marmorikuularata on myös mahtavaa ajanvietettä esimerkiksi keskellä ankaraa työrupeamaa – laita kuula rullaamaan ja rentoudu hetken kiivaan ajatustyön keskellä. Toimi nyt ja osta heti!

Tuotetiedot

  • helppo koota itse ja muunnella
  • automaattinen nostomekanismi: käytännössä ikuinen rullaustoiminto
  • sisältää 10 metriä kiskoa ja kaksi teräsmarmorikuulaa
  • toimii C-patterilla (ei sisälly toimitukseen)
  • suositusikäraja: 14
  • ei sovellu alle kolmevuotiaille – tukehtumisvaara pienten osien takia

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-10-20T14:28:04+00:00