Tarvitsetko apua?

Space Coaster -kuulavuoristorata

31,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Huikean hauskaa ja jännittävää ratailua luvassa! Tämä valloittavan upea kuulavuoristorata sopii vauvasta vaariin kaikille, jotka ovat mutkien ja koukkujen sekä vauhdin ja avaruuden ystäviä. Vakuuttava ja vauhdikas lahjaidea. Whiuu!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Vauhdin hurmaa, silmukoita ja kurveja...! Tällä itsekoottavalla kuulavuoristoradalla kääntyy vatsa ympäri – hyvällä tavalla. Tämän radan tilattuasi luvassa on nimittäin loputonta hauskaa: kuula pääsee kiertämään rataa uudestaan ja uudestaan moottorilla toimivan hissin vauhdittamana.

Space coaster kuulavuoristorata on avaruusteemainen, ja suunnittelultaan tyylikäs ja moderni. Tätä hyvännäköistä kuulavuoristorataa ei aikuistenkaan nolota pitää työpöydällä edes toimistossa. Pakene hetkeksi vastuuta ja sukella syöksyvien kuulien mutkaiseen maailmaan! Metalliset kuulat tulevat totta kai tuotteen mukana, eikä erillisistä peleistä tarvitse tällä kertaa maksaa, kuten leikki- tai peliluolissa. Motorisoitu hissi tekee pelailusta vielä helpompaa!

Tämä kuulavuoristorata on lelu, joka yhdistää sukupolvia ja tuo iloa niin lapsille kuin aikuisillekin. Yhdessä kokoaminenhan on aina hauskaa. Lelu, jota voi pitää näkyvillä ja josta kaikki iloitsevat – täydellinen lahjaidea siis kenelle tahansa!

Tuotetiedot

Space coaster -kuulavuoristorata

  • Pakattu, itsekoottava
  • Automaattinen kierto: pyörivät kuulat, mutkat, taitteet sekä moottorihissi kuulille
  • Sis. metalliset kuulat
2020-12-01T07:04:07+00:00