Tarvitsetko apua?

Sound Machine äänitehostekone

11,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
Tämän nerokkaan äänilaitteen avulla kuka tahansa voi luoda persoonallisen ja juuri omaan elämään sopivan soundtrackin. Joskus ystävä, puoliso tai vaikkapa veroviraston virkailija sanoo jotain hyvin osuvaa ja hetki kaipaisi ehdottomasti fanfaareja. Vastaavasti erityisen jännittävä tilanne kaipaisi kipeästi rumpujen pärinää. Nyt ei tarvitse enää kärsiä virikkeettömästä ympäristöstä, sillä tämän hienon laitteen avulla voit luoda juuri oikeat äänimaailmat elämän arkisiin tai juhlallisimpiinkin hetkiin. Lahjoita pilailijalle, elämäänsä kuin elokuvaa elävälle tai vaikkapa lisäiloa elämäänsä kaipaavalle mummolle tai papalle!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Sound Machine äänitehostekone on erinomainen lahja tilannetajuisille huumorihemmoille, elämäänsä lisädramatiikkaa kaipaaville tai vaikkapa teatterissa tai keikalla taputtamiseen väsähtäneille musadiggareille. Paina vain nappia ja vitsi on heitetty, tilanne saa arvoisensa äänikommentin tai kämmenet saavat tarvittavaa lepoa suosionosoitusten kajahtaessa kätevästi taskun pohjalta. Äänitehosteiden avulla voi myös kätevästi säästää äänihuuliaan. Viinilasien kilinä -äänellä voi esimerkiksi helposti ja hauskasti ehdottaa ystävälle tai työkollegalle lasilliselle menoa. Kätevän kokoinen ja hauskan näköinen äänilaite sujahtaa helposti taskuun ja kulkee mukana missä vain. Äänikone on hauskan kuuloinen mutta myös kaunis katsella ja siksi sen voi ottaa esiin missä tahansa.

Hauska ja huumorilla höystetty lahjaidea on aina nappivalinta, oli saajana sitten pomo, puoliso, vanhemmat, mummot tai vaarit. Jokaiseen päivään soveltuvat äänimaailmat piristävät arkea ja hauskuuttavat erikoistilanteissa. Esimerkiksi juhlapuhetta pitäessä tämän efektilaitteen kanssa sanoihin saa enemmän tehoa ja mielenkiintoa kun kajauttaa mikrofoniin tehoäänet juuri oikealla hetkellä. Koneesta päräyttää helposti ilmoille mitä klassisempia äänimaailmoja, kuten taputusta, rahan kilinää, idealampun syttymistä kuvaavan äänen, rumpujen päsinää tai pillin vislauksen! Osta nyt lahjaksi – ehdottoman hilpeä idea!

Tuotetiedot

  • Äänikoneessa 16 erilaista ääntä
  • Testiparisto sisältyy pakettiin
  • Paino: 45g
  • Mitat: 11,5 cm x 17,8 cm x 2,4 cm
2023-06-01T06:28:43+00:00