Tarvitsetko apua?

Soiva ballerina korurasia

69,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Jokaisen pikkuprinsessan toivelahja on vaaleanpunaisella sametilla vuorattu kaunis korurasia. Kun tämän nostalgiaa tihkuvan rasian kannen avaa, lumous on taattu. Herkkä melodia ja peilin edessä pyörivä siro ballerina saavat niin pikkutytön kuin aikuisenkin naisen silmät säihkymään. Ballerina korurasia on paikka henkilökohtaisille aarteille ja todellinen muistojen tai unelmien aarrearkku. Täydellinen lahjaidea tytöille ja muillekin nostalgian nälkäisille romantikoille.

69,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Ballerina-korurasia on romantikon todellinen toivelahja, joka on kuin suoraan satukirjasta. Klassinen korulippaan ja soittorasian yhdistelmä pyörivällä ballerinafiguurilla lumoaa sekä äidit että tyttäret.

Kaunis hopeanvärinen rasia on koristeltu tikkauskuviolla, jossa on pieniä sydämiä. Rasian etupuolella on isompi sydämen muotoinen laatta, johon voi halutessaan kaiverruttaa lahjansaajan nimen. Kun rasian avaa, musiikki alkaa soida (sävelmänä klassinen Mozartin ”Für Elise”) ja ballerina alkaa harjoitella piruettejaan soikion muotoisen peilin edessä. Sisäpuolelta korurasia on vuorattu vaaleanpunaisella sametinpehmeällä kankaalla. Rasiassa ylimpänä on irroitettava taso, jossa on paljon pieniä osioita sormusten ja korvakorujen säilyttämiseen. Sen alta löytyy isompi avoin tila, johon tallettaa riipukset, helmet ja rannerenkaat.

Ballerina soittorasia on oikea unelmien aarrearkku prinsessavaihetta eläville tytöille. Kuinka monen pikkutytön balettihaaveet ovatkaan saaneet alkunsa juuri soittorasian lopputtomia piruetteja pyöräyttävästä ballerinasta? Rasiaan voi säilöä kauneimpien korujen lisäksi myös muut henkilökohtaiset aarteet, kuten tärkeän valokuvan, lomareissulta löydetyn täydellisen simpukankuoren tai lapsosen ensimmäisen hiuskiehkuran.

Herttainen lahjaidea prinsessavaihetta eläville tytöille kuin myös myös muille nostalgiannälkäisille naisille ikään katsomatta.

Tuotetiedot

  • Mitat: 19,3 x 11,7 cm
  • Kaiverrukseen ei erikoismerkkejä!
  • Musiikki: Für Elise
2021-01-20T10:24:26+00:00