Tarvitsetko apua?

Cyber Monday -30% kuvalahjoista koodilla: cyber30 / minimitilausarvo 29 € / Voimassa vain 20.12

Lisää kuvia

SOI käsilaukkuvalo

Tuo valoa käsilaukussasi ammottavaan pimeyteen! Ensimmäinen automaattisesti syttyvä käsilaukkuvalo on jokaisen naisen unelmalahja. Tiedät varmaan sen tilanteen, jossa nainen etsii ja etsii tarvittavaa esinettä laukustaan, tuloksetta, sillä laukku on pimeä ja täynnä tavaraa. Sekä aika että hermot ovat koetuksella ja universumin kärsivällisyyttä koetellaan toden teolla. Tämä automaattisesti syttyvä käsilaukkuvalo on kekseliäs ja käytännöllinen lahjaidea jokaiselle naiselle!
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1
24,90 €
- +
Sis. Alv., pois lukien toimitus
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1
Kuvaus

Yksityiskohdat

Naisen käsilaukku on yksi elämän suurista mysteereistä. Jokainen nainen tuntee sen ärsyttävän tilanteen, jossa täpötäydestä käsilaukusta pitäisi löytää nopeasti jotain, esimerkiksi avaimet, bussilippu tai lompakko. Etsiminen ottaa kuitenkin aina oman aikansa, sillä sen lisäksi, että laukkuun on pakattu kaikki tarpeellinen puutarhasaksista suoristusrautaan, laukku on pimeä eikä päivänvalo valaise koko laukun sisältöä, vaikka laukun laitoja kuinka levittelisi. Yhtenään käsilaukun pohjalle häviävät tavarat, kuten tenttikirjat, huulipuna, kalenteri ja lompakko sekä vastapainona jo kauan sitten kadotetuiksi uskotut esineet, kuten Spice Girlsien levy, luokkasormus ja Nokian simpukkapuhelin löytyvät kaikki yhdellä etsinnällä, kun apunasi on tämä automaattinen käsilaukkuvalo.

Säästä sinulle tärkeä nainen siltä inhottavalta pakon sanelemalta tilanteelta, jossa käsilaukun koko sisältö on tarvittavan esineen löytämiseksi levitettävä joko kadulle, kahvilan pöydälle tai kaupan kassalle kaiken kansan ihailtavaksi. Tämä ensimmäinen automaattisesti syttyvä käsilaukkuvalo on persoonallinen ja käytännönläheinen lahja, josta varmasti jokainen nainen on kiitollinen. Lamppu reagoi kätesi liikkeeseen ja syttyy loistamaan, auttaen sinua löytämään tarvitsemasi esineen. Lamppu sammuu automaattisesti ja vie vain hieman energiaa, se säästää siis hermojesi lisäksi myös luontoa. Täydellinen lahja erityiselle naiselle!

Tuotetiedot

  • LED-valo syttyy loistamaan, kun kätesi lähestyy sitä. Sammuu automaattisesti.
  • Läpimitta: 70,2 mm, Korkeus: 22mm, Paino: 41g
Arvostelut
Kirjoita tuotearvostelu
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.
^2017-11-20T12:48:28+00:00