Tarvitsetko apua?

Sohvatarjotin

34,90 €
Sis. alv
- +
Sohvatarjotin, jonka kiinnität kätevästi, joko sohvan tai nojatuolin käsinojaan tai jopa selkänojalle. Tämä tarjotin tuo hieman luksusta arkeesi ja voit nauttia laadukkaasta rentoutumisesta sohvalla samalla kun juomasi ja naposteltavasi ovat tarjottimellasi odottamassa
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Sohvatarjotin helpottamaan elämään ja tuomaan ripauksen luksusta elämään. Kätevä tarjotin, jonka voit kiinnittää tukevasti sohvan selkänojaan tai käsinojaan, jonka leveys on 16 ja 25cm väliltä. Enää ei tarvitse raahata sohva- tai sivupöytää lähemmäs, jos vain haluat saada tukevan lisätilan juomallesi, naposteltaville, tai vaikka kirjalle ja kaukosäätimelle. Tarjottimen harmaa tekonahkainen laskutila on leveydeltään ja pituudeltaan hieman yli 28 cm ja valkoinen tarjotin on valmistettu kestävästä polyuretaanista.

Viileä talvi-ilta viltin alla, elokuvia katsellen ja teetä juoden- nyt sinulla on hyvin mahdollisuus rentoutua lempi nojatuolissasi ja hyödyntää tarjotinta pitämään huolta kuumasta juomastasi. Tarjotin sopii myös loistavaksi avuksi järjestäessäsi juhlia; voit tarjota kauniilta ja kestävältä tarjottimelta juhlajuomat ja pikkupurtavat vieraille, tai asettaa tarjottimen sohvan sivustalle apulaskutilaksi vieraiden juomille tai muille tarjottaville.

Tuotetiedot

Sohvatarjotin

  • Sohvatarjotin, joka soveltuu sohville, joiden käsinojan 16-25cm leveä
  • Tarjottimen koko: 28.4 x 28.4 x 11cm
  • Materiaali: 100% polyuretaania
  • Väri: valkoinen, tarjottimella harmaa tekonahkainen alusta
2020-12-04T23:56:12+00:00