Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64
10% alennus joulukalenterista 10% alennus joulukalenterista
EARLY10

Snapsilauta kaiverruksilla ja shottilaseilla

29,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Mahtava lahjaidea valmistujaisiin, syntymäpäiväksi hyvälle ystävälle tai opiskelijakämpän tupaantuliaisiin. Tämä hieno ja hauska puulauta sisältää telineen kahdeksalle shottilasille, ja lisäksi lautaan kaiverretaan lahjan antajan haluama omistuskirjoitus, esimerkiksi saajan nimi, juhlatilaisuuden luonne – ja niin edelleen. Aina on hyvä aika laulaa yhteislaulu ja nostaa malja hyville ystäville, jaloille ajatuksille ja toisellekin jalalle. Tilaa heti tämä mainio snapsilauta ystävällesi tai sukulaiselle lahjaksi.

* Pakolliset kentät

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Elämässä tarvitaan aina välillä juhlaa, muutenhan arki maistuisi puulta. ja aina on sopiva hetki juoda yhteinen lasillinen jonkin tärkeän asian kunniaksi. Olkoon sitten ystävällä syntymäpäivä, koululla valmistujaiset tai hääjuhlissa puheidenpitohetki, maljan nostaminen on juhlallinen hetki – miksei toki railakkaissa kotibileissä tai piknikilläkin. Kaadetaan lasillinen lempijuomaa ja otetaan terveydeksi, toisellekin jalalle, hölkynkölkyn ja kippis!

Tämä hauska mutta myös arvokas snapsilauta sisältää kahdeksan shottilasia, ja puuhun kaiverretaan lahjan antajan valitsema teksti, esimerkiksi saajan nimi juhlan luonteen ja päiväyksen kera. Lasit roikkuvat laudassa omissa pidikkeissään, ja laudan yläpäässä on kolo esimerkiksi seinälle ripustamista silmällä pitäen. Voit aina, kun tilanne sitä eniten vaatii, juhlistaa ystäviesi kanssa taivaltanne skoolauksen muodossa.

Tämä snapsilauta on hauska ja huomaavainen lahja ystävälle tai esimerkiksi koulusta valmistuvalle, ja kaiverrettava teksti valitaan oheisen nettilomakkeen kautta tilauksen yhteydessä. Näin helppoa ei ole personoidun ja saajalleen takuuvarmasti tärkeäksi muodostuvan kaiverruksen tilaaminen ollut aikaisemmin. Tilaa heti ja ilahduta lahjan saajan juhlaa, vie tuliaiseksi illalliskutsuille tai yllätykseksi tupaantuliaisiin. Tämän lahjan antamismahdollisuudet ovat niin moninaiset, joten tilaa heti.

Tuotetiedot

  • materiaali: mäntyä
  • mitat 72 cm x 2 cm x 6 cm
  • tilaus sisältää kahdeksan shottilasia
  • huomautus: koska materiaali on puuta, kaiverruksen ulkoasu saattaa vaihdella tuotteiden sisällä

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-11-16T08:55:17+00:00