Tarvitsetko apua?

Snapsilasit kitara-alustalla

29,90 €
Sis. alv
- +
Tältä kätevältä alustalta on hauska tarjoilla snapsit illan vieraille. Ehkä illan teemana on ollut musiikki, joko festareiden, konsertin tai yhteisten jamien muodossa. Iltaan kuuluvan aterian päättää mukavasti ruokaa sulatteleva snapsi ja kun se tuodaan tarjolle punaisen kitaran päällä, maistuukin se aina vähän paremmalta! Tilaa tästä snapsilasit ja snapsilauta rokkihemmoille ja -leideille!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Snapsilasi-setissä on mukana punainen tarjoilualusta sekä kuusi snapsilasia. Kitaranmallisen tarjoilualustan materiaali on muovia ja se on noin 44 senttimetriä pitkä ja 17 senttimetriä leveä. Alustassa on viisi jalkaa, joiden avulla alustan voi asettaa pöydälle. Alustassa on kuusi reikää, jotka toimivat lasien pidikkeinä. Lasit on muotoiltu perinteisten snapsilasien muotoisiksi, ne ovat alhaalta kapeampia kuin ylhäältä. Muodon ansiosta lasit pysyvät hyvin alustassa paikoillaan. Tämä setti on aivan huippu teemajuhlissa ja musiikin ystävien baaritarvikkeissa.

Musiikkiaiheisilla lastenkutsuillakin tämä kitara-alustallinen lasisetti on taatusti hauska somisteena. Snapsilaseista voi tarjoilla vaikkapa mehua tai ehkä laseihin sopisi muutama terveellinen marja jälkiruoaksi. Tyrnimehukin voisi olla lapsille sopiva snapsi ja vieläpä terveellinen sellainen. Terveysmehutkin tulevat juotua, kun ne tarjoillaan näin makeista laseista ja hauskalta alustalta! Queen-yhtyeen faneille kun tältä alustalta tarjoaa snapseja, kannattaa silloin nimetä snapsit Red Special -snapseiksi. He ainakin osaavat arvostaa kyseistä huomaavaisuutta sillä yhtyeen kitaristin punainen kitara on jotain hyvin erityistä.

Oli kyseessä sitten musiikkiaiheiset teemajuhlat, festareilla kävijöiden asuntovaunuvarustus tai hauskoista juhlayksityiskohdista pitävät henkilöt, on tämä snapsilasi-setti kitara-alustalla tervetullut lahja kaikissa näissä tapauksissa. Tilaa omiin juhliisi tai lahjaksi!

Tuotetiedot

Snapsilasit kitara-alustalla

  • Alustan väri: punainen
  • Lasien väri: kirkas
  • Materiaalit: muovi, lasi
  • Mitat: alusta 44,5 x 4,1x 17,5cm / lasit 5,1 x 4,1cm
  • Astianpesukoneen kestävät
2020-11-27T14:43:31+00:00