Tarvitsetko apua?

Snapsilasi Revolveri

11,90 €
Sis. alv
- +
Bang! Nyt kihahtaa hattuun nopeasti ja tyylikkäästi. Näitä snapsilaseja ei kutsutakaan ”shotti”-laseiksi ihan turhaan! Revolverilta näyttävät lasit ovat must-have polttareihin, tupareihin tai teemabileisiin. Panosta yksityiskohtiin ja vedä naula päähän!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kädet ylös ja suu auki! Täältä tulee jokaisten riehakkaiden bileiden kohtalokas kutsuvieras: ”revolveri”-snapsilasi! Älä ota tätä vitsiä liian vakavasti, vaan nauti vain ihmisten huvittuneista ja epäuskoisista ilmeistä, kun he näkevät tämän kaunistuksen… vai kenties kauhistuksen?

Snapsilaseissa pitääkin olla hieman huumoria. Niille, jotka ovat nauttineet snapsejaan jo koeputkista napashotteihin, tässä on kokonaan uusi tuttavuus! Sopii täydellisesti filmifaneille tai esimerkiksi Cowboy-, gangsteri-, James Bond- tai mafiateemabileisiin. Revolverin suu jonkun suulla on takuulla mustan huumorin ystävien mieleen.

Hyvä ja tukeva suunnittelu takaa lasin pystyssä ja ehjänä pysymisen. Lasin kaarevuus näyttää aika makealta! Revolverin vetoisuus on n. 50 ml, joten tuhdimmatkin shotit mahtuvat piippuun.

Tässä on lahjaideaa polttareihin, synttäreille tai pokeri-iltaan. Miksipä et haluaisi itsekin olla se, jolla on omat salaiset aseet kaapissa – ihan vain varmuuden varalta? Valmistaudu vetämään kavereiden kanssa naula päähän! Tämä lahja laittaa ”shotin” shottilasiin!

Tuotetiedot

Snapsilasi Revolveri

  • Tilavuus: n. 50 ml
  • Mitat: n. 3 x 8 x 11 cm
  • Materiaali: lasi
  • Ei astianpesukoneeseen. Käsinpestävä
    2020-12-04T23:49:07+00:00