Tarvitsetko apua?

Lisää kuvia

Smartphone-to-smartphone -latauslaite

Erinomainen lisälaite ja liikkuvan ihmisen kätevä apuväline. Tämä latauslaite on johto, jossa on samanlainen älypuhelimien latausjohon liitin molemmissa päissä. Kun akku loppuu, voit yhdistää kännykkäsi kaverin älypuhelimeen ja ladata puhelintasi toisesta puhelimesta. Saat virtaa silloin, kun sitä eniten tarvitset ja pystyt soittamaan vielä sen yhden puhelun. Hauska gadget menevälle tyypille ja erinomainen lahja esimerkiksi ystävälle, siskolle tai veljelle. Osta nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1
15,90 €
- +
Sis. Alv., pois lukien toimitus
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1
Kuvaus

Yksityiskohdat

Äsh! Älypuhelimen virta hupenikin yllättävän nopeasti eikä latauspistettä löydy noin vain – toistuu yllättävän usein. Ja vaikka löytyisikin, saattaa olla, että laturi unohtui pakata mukaan ja unohtui keittiön pöydälle. Kännykän akku loppuu yleensä juuri silloin kuin sitä eniten tarvitsisi.

Menevän ja kännykkäänsä taajaan käyttävän paras lahja onkin tässä: smartphone-to-smartphone-laturi antaa kännykällesi hätävirtaa, kun tarviset välttämättä soittaa vielä yhden puhelun tai surfata hieman netissä. Näin se toimii: kun oman kännykkäsi akku piipuuttaa, yhdistät puhelimesi kaverin puhelimeen tämän kätevän johdon avulla. Kännykkäsi saa kaverin akusta hieman tekohengitystä ja toimii taas hetken. Tämä johto onkin maailman kätevin lisälaite esimerkiksi mökkireissuille, vaelluksille ja muihin tilanteisiin, joissa saattaa olla tarvetta imuttaa hieman virtaa ystävän älypuhelimesta. Johto kulkee kätevästi avaimenperässä mukana jo aina käden ulottuvilla, kun sitä saattaa tarvita. Laturin johtoliitännät ovat yhteensopivat Android-puhelimien kanssa, joissa on niin sanottu ”mini-USB”-latausliitin.

Anna lahjaksi tämä aina tarpeellinen laite tyttö- tai poikaystävälle, bestikselle tai vaikka äidillesi. Milloinkaan ei tiedä, loppuuko akku kriittisellä hetkellä. Tämä johto pelastaa pulasta, kun tarvitset akkua.

Tuotetiedot

  • voidaan kiinnittää avaimenperään
  • sopii kaikille älypuhelimille (ei iPhoneille)
Arvostelut
Kirjoita tuotearvostelu
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.
^2017-11-17T20:08:46+00:00