Tarvitsetko apua?

Skylighter Frisbee LED-valoilla

23,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Frisbeet ovat olleet kaikenikäisten suosikkileluja jo vuosikymmenten ajan. Frisbeen heittely ja erilaiset pelit ovat mahtava tapa saada koko perhe tai ystäväporukka liikkumaan mukavana rantapäivänä. Mikä olisi sen parempaa kauniina lomapäivänä kuin frisbeen heittely ja lämmin merituuli – Ah, ihanaa!

Other customers bought

Kuvaus

Frisbee on jo itsessään täydellinen rantaurheiluväline. Mutta onko mitään siistimpää kuin LED-valoilla valaistu frisbee, jonka näkee pitkän matkan päähän myös pimeässä? Aerobie Skylighter -frisbee valaisee kauniisti koko lentonsa pariston ja LED-valojen avulla. Paristoista riittää virtaa pitkäksi aikaa ja valaistus on kauniin hehkuvaa.

Kauniin valaistuksen lisäksi Skylighter-frisbee on myös todella helppo saada ilmaan ja ottaa kiinni - kiitos sen mahtavan muotoilun. Frisbee sopiikin kaiken ikäisille pienistä lapsista aina mummoihin ja vaareihin, jotta koko perhe saa yhdessä hauskan leikin käyntiin. Frisbeen keskiosa on hieman koholla, jotta sen lentäminen näyttäisi entistä tyylikkäämmältä.

Halkaisijaltaan tämä mahtava frisbee on 30,5 cm pituinen ja rakenteeltaan kevyt, joten pienikin lapsi voi sen kanssa kopitella. Upea lahja kaikille lapsille ja aktiivisille ihmisille!

Tuotetiedot

Skylighter Frisbee

  • Halkaisija: 30,5 cm
  • Sisältää paristot!
  • Väri: satunnainen
2023-09-21T21:14:15+00:00