Tarvitsetko apua?

Sinä täydennät minut - Sydänpalapeli

13,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Oletko löytänyt ihmisen, joka tuntuu täydentävän sinut? Näytä se tämän kauniin, puisen sydänpalapelin avulla! Sen taakse voi kirjoittaa rakkaalleen romanttisen viestin ja pala palalta palapeli täydentyy paljastaen viestin. Kaunis lahja esimerkiksi vuosi- tai ystävänpäiväksi!

Other customers bought

Kuvaus

Jossain vaiheessa sitä voi huomata, että rakas poika- tai tyttöystävä on tosiaan se oman elämän palapelin ”puuttuva palanen”, joka täydentää oman elämän. Nyt voit konkreettisesti osoittaa tämän rakastetullesi tämän tyylikkään, sydämenmuotoisen palapelin avulla. Kirjoita rakkaallesi romanttinen viesti palapelin toiselle puolelle, hajota se uudestaan ja anna rakkaallesi.

Palapeli saattaa näyttää helpolta, mutta muotonsa sekä puisen värityksensä ansiosta sen parissa vierähtää jokunen hetki. Jännitys siis tiivistyy! Mutta kokoaminen on varmasti vaivan arvoinen, kun rakkaasi saa vihdoin selvää hänelle kirjoittamastasi viestistä.

Täydellinen lahja vuosipäivänä, rakkaan syntymäpäivänä, ystävänpäivänä tai ihan muuten vain silloin, kun tuntuu siltä, että on kerrottava rakkaalle, kuinka paljon tästä välittääkään. Sopii tietenkin myös loistavasti esimerkiksi äidille äitienpäivänä. Sydän saapuu kauniissa paketissa, joten sen kelpaa antaa kenelle tahansa rakkaalle ihmiselle.

Tuotetiedot

Sinä täydennät minut - Sydänpalapeli

  • Materiaali: balsamipuuta
  • Mitat: 15 x 15 x 0,3 cm
  • Sydämenmuotoinen
  • Sydämenmuotoinen palapelin pala on kiinnitetty kanteen
  • Kynä ei kuulu pakkaukseen
2021-01-16T10:23:38+00:00