Tarvitsetko apua?

Shunga Erotic Art keho- ja hierontageeli

27,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Aivan ihana ja erikoislaatuinen lahja kumppanillesi: tämä keho- ja hierontageeli laimennetaan vedellä, ja tuloksena on jopa neljä litraa ihanan liukasta geeliä, jolla kelpaa hemmotella partneriaan. Shunga Erotic Art keho- ja hierontageeli onkin mainio lahja pareille, jotka haluavat polttaa intohimon liekkiään vieläkin kuumempana – toimii toki myös vihjailevana ja syntisenäkin lahjana esimerkiksi kihlaparille tai hääparille, jotka tunnet erityisen hyvin ja läheisesti. Tilaa nyt!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Jo muinaiset geishat käyttivät tällaisia vartalogeelejä aistillisten ilojen jakamiseen. Tämän lahjan erotiikkakerroin onkin varsin korkealla ja niin vakiintuneet kuin nuoremmatkin parit pitävät varmasti tästä lahjasta ja sen suomista mahdollisuuksista. Eroottinen hierontageeli onkin parisuhteen intohimon tuoja, rakkauselämän nostattaja ja toisiinsa syvällisemmän tutustumisen aikaansaaja. Tämä lahja onkin aivan erinomainen annettava kumppanille esimerkiksi ystävänpäivänä, hääparillekin (jos tunnet heidät pitkän ajan takaa ja tiedät, mistä he pitävät).

Shunga Erotic Art keho- ja hierontageeli sisältää kaksi 250 ml:n pulloa, ja vedellä laimennettuina niistä saadaan yhteensä neljä litraa tätä ihanaa eroottisten leikkien voidetta, joka nostaa pariskuntien rakkauselämän varmasti seuraavalle tasolle, jännittää ja kiinnostaa, kiihottaakin. Tämä onkin jännittävä ja rohkea tuote, joka herättää varmasti pariskunnan kesken myös keskustelua. Aina on hyvä hetki tutustua toiseen lähemmin, katsoa syvälle silmiin ja ottaa selvää, millaisia toiveita ja haluja toisella on. Shunga Erotic Art keho- ja hierontageeli on intiimi ja henkilökohtainen välittäjä läheisten ihmisten välissä.

Osta nyt verkkokauppamme kautta tämä kiinnostava ja jännittävä lahja, joka ei jätä saajaansa kylmäksi. Veikkaamme, että tämä lahja herättää intohimoa, nostaa keskustelua, mietityttää ja kiehtoo.

Tuotetiedot

  • sisältää 2 x 250 ml eroottista vartalogeeliä; vedellä laimennettuna yhteensä 4 l
  • tuoksu: mansikka-kuohuviini
  • sisältää vedenpitävän foliokankaan sängyn suojaamiseen
2020-11-26T00:22:18+00:00