Tarvitsetko apua?

Shower Spa suihkutuoksut

10,90 €
Sis. alv
- +
Suihku saattaa olla päivän palauttavin hetki. Lämmin vesi voitelee väsynyttä kehoa ja mieli virkistyy raskaan päivän päätteeksi. Miksi et muuttaisi suihkutuokiota entistä rentouttavammaksi? Nämä suihkutuoksut muuttavat kylpyhuoneesi trooppiseksi kylpyläksi, ja ihana tuoksu leviää koko suihkutilaan. Shower Spa suihkutuoksut ovatkin loistava lahjaidea esimerkiksi kumppanillesi, äidille tai hyvälle ystävälle. Pakkaus sisältää kolme ihanaa tuoksua. Osta nyt ja lahjoita annos wellnessiä tärkeälle ihmiselle.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kylpylässä on aina mukava käydä: lämmin vesi tuntuu ihanalta ja huumavan ihanat tuoksut leviävät koko tilaan – ne luovat tropiikin mielleyhtymiä, ovat omiaan herkistämään aisteja ja levittävät hyvää mieltä kylpijälle, tuolle rentoutumishetkensä ansainneelle raskaan työn raatajalle.

Nyt voit luoda ensiluokkaisen kylpylätunnelman omaan suihkutilaasi ja tuoda tätä modernia wellness-ajattelua läheiselle ihmiselle, kenelle tahansa lahjan saajalle. Tämä Shower Spa kylpytuoksusetti nimittäin muuntaa kylpyhuoneen eteerikseksi ja rauhoittavaksi kylpytilaksi, eikä omasta kotiovesta tarvitse astua ulos saavuttaakseen rentoutumisen seuraavan tason. Shower Spa suihkutuoksut ovatkin mitä mainioin tuote ja ihana lahjaidea!

Shower Spa kylpytuoksut ovat tabletteja, jotka asetetaan suihkun lattialle tai käsienpesualtaaseen kuuman veden alle. Ne tuoksuttavat suihkutilaan leviävän vesihöyryn eteerisillä öljyillään ja luontaisilla hajuaineillaan ja muuttavat arkisen suihkuhetken aidoksi hyvinvointituokioksi. Pakkaus sisältää kolme ihanaa tuoksutablettia: laventelin, sitruunaruohon ja mintun. Näistä vaihtoehdoista saa jokainen varmasti mieleisensä tuoksun nostatetuksi.

Shower Spa suihkutuoksut toimitetaan kauniissa – ja kylpyhuoneeseen sijoittamisensa kannalta kätevästi vedenpitävässä – lahjapakkauksessa. Tämä setti onkin ihana ja hemmotteleva lahja esimerkiksi rakkaallesi ystävänpäivälahjana tai vaikkapa vanhemmillesi wellness-hetkien viettämiseen.

Tuotetiedot

  • pakkaus sisältää kolme tuoksutablettia (Relaxing Lavender, Inspiring Lemongrass, Energizing Mint); ei sisällä parfyymia
  • ei sovellu pienille lapsille
  • lahjapakkaus vedenpitävä
2020-11-25T23:10:48+00:00