Tarvitsetko apua?

Shottilasit Koeputki

9,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Hauskat, koeputken muotoiset shottilasit. Nämä 6 eriväristä snapsilasia sopivat mainiosti katseenvangitsijoiksi hauskoihin juhliin. Mielettömän hauska lahja niin syntymäpäiväsankarille kuin tupaantuliaisiinkin. Muoviset, värilliset shottilasit mustassa, muovisessa koeputkitelineessä sopivat yhtä hyvin niin alkoholijuomille kuin alkoholittomillekin drinkeille.

Other customers bought

Kuvaus

Riehakkaissa ja iloa tulvillaan olevissa juhlissa särkyy joskus useitakin lasisia juomalaseja. Nämä muoviset, kauniit shottilasit kestävät kuitenkin rikkoutumatta jopa villimmätkin juhlamenot. "Koeputki"-lasit inspiroivat myös oman elämänsä kotikemistiä kokeilemaan erilaisten juomien tekemistä. Tee shotti yhdestä alkoholipitoisesta juomasta tai sekoita kaksi eriväristä mielenkiintoiseksi yhdistelmäksi. Ja jos haluat valmistaa alkoholittomia juomia, nekin on erityisen mukava tarjoilla "Koeputki"-laseissa.

Mustassa muovitelineessä on 6 kappaletta erivärisiä shottilaseja. Lasiin mahtuu 40 ml nestettä ja ne pysyvät pystyssä täyttämisen ajan kätevässä koeputkitelineessä. Sekä lasit että teline ovat kestävää muovia. Kerrassaan mahtava lahja syntymäpäiväsankarille tai tupaantuliaisiin. Osta pullo kauniin väristä likööriä ja jotain kirkasta ja anna lahjaksi yhdessä näiden "Koeputki"-lasien kanssa. Sekä tämän lahjan antajalla että saajalla on todellinen kyky pitää pilke silmäkulmassaan! Ja seuraavassa juhlassa tälle lahjalle löytyy varmasti heti oikeaa käyttöä!

Tuotetiedot

Shottilasit "Koeputki"

  • 6 eriväristä. Mukana muovinen koeputkiteline
  • Lasin vetoisuus 40 ml
  • Materiaali: Muovi
2023-12-07T10:33:07+00:00