Tarvitsetko apua?

Shots-ristinollapeli

6,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Hullunkurisempi versio klassisesta ristinolla-pelistä, joka päättyy tilanteeseen, jossa häviäjällä ei ole muuta vaihtoehtoa, kun myöntää tappio ja juoda omat shottilasit tyhjäksi. Näin ollen peli sopii loistavasti kaveriporukan bile-iltoihin tai työpaikan illanistujaisia piristämään. Pelin avulla ilta lähtee vauhdilla käyntiin, ja sitä tullaan varmasti arvostamaan. Jotta meno ei muuttuisi aivan liian villiksi, peliä voi tietenkin pelata myös miedoilla juomilla, tai juomia sekoittaen. Shots-ristinollapeli ei vaadi kummoisia esitietoja tai aikaisempaa kokemusta, joten kaikki pääsevät mukaan pelaamaan. Hyvän menon takaava lahja koko kaveriporukalle!

Other customers bought

Kuvaus

Lisäkierros viiniä? Kolmas pala kakkua? Mehevä sikari? Aivan turhaan! Vieraiden valuminen kotiin lukuisista taivutteluyrityksistä huolimatta tuntuu aina yhtä harmittavalta onnistuneiden illalliskutsujen jälkeen. Selityksistä ei ole puutetta: on aikaisia herätyksiä, vihaisia puolisoja ja yöbusseja, joista ei missään nimessä sovi myöhästyä. Tuntuu kurjalta, sitä ei voi kieltää, etenkin jos ilta on vielä nuori. Lyömällä pöytään shots-ristinollapelin pidät huolen siitä, ettei kukaan livistä kotiin liian aikaisin, ei edes se kaveriporukan kuivin tyyppi, joka aina muistuttaa kellonajasta. Sen sijaan voi myöhemmin koitua ongelmalliseksi saada kaverit lähtemään, sillä peli on harvinaisen hulvaton ja pelatessa tunnelma nousee varmasti kattoon.

Eikä kukaan jää pelaamisesta paitsi, sillä säännöt ovat hyvin helpot. Shots-ristinollaa pelataan pelialustalla, jossa on 3 x 3 ruutua. Pelinappuloina toimii yhdeksän shottilasia, joita koristaa joko X- tai O-kirjain. Ideana on saada kolme omaa lasia samalle pysty-, vaaka- tai vinoriville. Mitä sitten häviäjän käy? Hän joutuu juomaan omat lasinsa tyhjiksi, joten tässä pelissä kannattaa olla tarkkana. Ilta saattaa hyvinkin nopeasti muuttua villiksi! Verraton lahja kaveriporukalle, joka kaipaa vauhtia yhteisiin iltoihin!

Tuotetiedot

  • 9 shottilasia X-, ja O-kirjaimilla
  • koko: n. 22 x 22 cm
2022-08-19T11:07:11+00:00