Tarvitsetko apua?

Shake & Make-jäätelökone

20,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Ei enää kiukkuista jäätelönälkää! Shake & Make -jäätelökoneen avulla jäätelön valmistus on lastenleikkiä. Suklaata? Karamellikastiketta? Vaniljaa? Valitse lempiaineksesi, sekoita, ravistele, heitä hyvästit jäätelönälälle ja lähde herkuttelumatkalle! Kone toimii ilman sähköä ja pattereita, joten jäätelöä voi valmistaa miltei missä tahansa. Shake & Make-jäätelökone on jokaisen herkuttelijan pelastus.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Suomalaiset eivät pelkästään juo hurjan paljon kahvia, vaan popsivat myös jäätelöä ennätystahtiin. Jäätelöä syödään noin 13 litraa henkilöä kohden vuodessa, mikä tuo suomalaisille Euroopan-mestaruuden. Tästä kelpaa siis olla ylpeä! Shake & Make -jäätelökoneen ansiota jäätelön syönti on entistäkin ihanampaa! Kone antaa nimittäin mahdollisuuden jäätelön valmistukseen missä ja milloin tahansa. Voit siis heittää hyvästit epätoivoisille kauppareissuille koko perheen kiljuessa jäätelönälästä.

Shake & Make -jäätelökone tuo suunnattoman paljon iloa kaikille perheenjäsenille, ja sen käyttö on naurettavan helppoa. Toimi näin: täytä astia jäillä, lisää hitunen suolaa ja kaikkea sellaista mistä pidät (olipa kyseessä sitten suklaakastiketta, karamellisoosia tai murskattuja mansikoita) ja ravistele lopuksi kuuden minuutin ajan. Homman muuttuessa raskaaksi, anna kaverin ravistella ja nauttikaa sen jälkeen yhdessä kotitekoisesta jäätelöstä. Loistavaa tiimipeliä yhteisen hyvän eteen!

Shake & Make -jäätelökone toimii ilman sähköä tai pattereita, joten sen käyttö on hyvin yksinkertaista. Varma hittilahja kaikille herkkusuille. Unohda kiukkuinen jäätelönälkä ja astu uudelle aikakaudelle, jossa jäätelöstä ei ole pulaa. Ravistele, odota ja anna herkullisen jäätelön maistua. Ja jos nälkä ei meinaa lähteä, anna homman toistua!

2021-01-23T22:03:30+00:00