Tarvitsetko apua?

Seteli-WC-paperi

6,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Hahaa, hilpeä ja ronski lahjaidea hänelle, joka tykkää elää luksuselämää, musiikkivideoarkea tai bling bling -todellisuutta: täytyyhän vessapaperinkin olla seteleistä tehty! No, leikki sikseen: tämä pilailutuote on omiaan hauskoihin syntymäpäiväjuhliin tai kepeisiin opiskelijakämpän tupareihin vietäväksi: vessapaperirulla on kirjailtu 200 euron setelien muotoon, eikä yksittäisiä arkkeja oikein ilkeäisi repäistä, niin aidon näköisiä nämä ”setelit” ovat. Osta rennoksi lahjaksi frendille tai sisarukselle – toimi heti!

Other customers bought

Kuvaus

Kaikki pilailijat ja huulenheittäjät: nyt ehdottomasti kuulolle! Tämä vessapaperirulla on täydellinen lahja läheiselle ystävälle tai sukulaiselle, miksei toki hupaisa ja humoristinen paketti työkaverillekin, joka on juuri saanut palkankorotuksen (ja kenties kehunut asialla kahvihuoneessa). Tämä aivan tavallinen, kaksikerroksinen vessapaperirulla näyttää nimittän 200 euron setelirullalta, ja kun irrotat yksittäisiä arkkeja rullasta, illuusio on taattu. Enää ei tarvitse tallustella pilailupuotiin, sillä nyt voit ostaa tämän hupaisan lahjan oheisen tilauslomakkeen kautta.

Lahjan huumoriulottuvuus on tietenkin ilmeinen: kuvittele esimerkiksi sukulaislapsen aluksi innostunut ja sitten pöllämystyneen huvittunut ilme, kun hänen synttäripaketistaan paljastuu entiksi setelinipun nurkka.. Ole valmiina ikuistamaan tuo hassunhauska hetki kännykkäkameraan, kun totuus paljastuu paketista kuoriutuvan WC-paperirullan muodossa. Hyvät herjat ovat aina enemmän kuin paikallaan, ja tämä lahja edustaa huulenheitön jaloa taitoa ensiluokkaisesti.

Pakkaus sisältää yhden rullan 200 euron näköiseksi painettua paperia. Tämä onkin mutkattoman huvittava lahjaidea myös esimerkiksi kaverin tupaantuliaisiin tai ensimmäiseen omaan kotiin – sisustuselementtinäkin melkoisen toimiva, sanomme. Tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta ja naurata lahjan saajaa – varma lahjaonnistuminen ja jokaisten juhlien vitsihitti numero yksi!

Tuotetiedot

  • kaksikerroksinen arkki
  • painatus yhdellä puolella
  • rullan mitat: 10 cm x 9 cm x 9 cm
2023-09-21T20:31:00+00:00