Tarvitsetko apua?

Selfie-keppi

29,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Nyt voit ottaa selfie-kuvia kuin ammattilainen, sillä tämän selfie-kepin avulla vangitset parhaat kuvakulmat ja varmistat jännittävimmät otokset. Mennyttä aikaa ovat erikoiset viritykset saadaksesi hauskoja kuvakulmia ja ystäviä mukaan yhteiskuvaan, sillä nyt voit käyttää apunasi tätä kätevää selfie-keppiä. Erinomainen ja hauska lahjaidea!

Other customers bought

Kuvaus

Tämän selfie-kepin avulla onnistuvat selfie-kuvat aina! Keppi on kätevä ottaa mukaan minne ikinä menetkin, saadaksesi täydellisiä kuvia haluamallasi paikalla. Ota hauskoja yhteiskuvia ilman aikaavievää suunnittelua ja ajastuksia, sillä tämän kepin avulla saat toivomasi etäisyyden puhelimen kameraan ja voit laukaista kuvasi juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Anna lahjaksi tai pidä itse!

Ota kuvia aivan uudella tavalla tämän selfie-kepin avulla. Keppi ei tarvitse virtalähdettä ja se on yhteensopiva useimpien tämän päivän älypuhelinten kanssa. Aseta puhelimesi kepin päässä olevaan pidikkeeseen ja olet valmis ikuistamaan unohtumattomia selfie-kuvia. Kaiken muun hyvän lisäksi kepissä onj teleskooppivarsi, joten saat sen mahtumaan pineen tilaan laukkuusi. Hyvä pitää aina mukana reissuillasi! Keppi sopii erittäin hyvin myös lahjaksi ystävälle, joka pitää kuvaamisesta.

Tuotetiedot

Selfie-keppi

  • Jatkettavissa jopa metrin pituuteen
  • Kiinnike mahdollistaa älypuhelinten asennuksen eri kulmiin
  • Laukaisin kahvassa
  • Paristoja ei tarvita
  • Bluetooth-yhteys tarvitaan
  • Yhteensopiva useimpien älypuhelinten kanssa (esim. iOS ja Android)
  • Huom: Android-käyttäjien on ladattava Camera360 Ultimate -sovellus käyttääkseen selfie-keppiä!
2023-10-03T11:51:58+00:00