Tarvitsetko apua?

Selfie de luxe - Bluetooth-setti

21,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Onko selfietikku mielestäsi hieman nolo keksintö kuljettaa mukanaan ympäriinsä? Ja vielä kaiken lisäksi hankalan kokoinen kapistus? Et ole mielipiteesi kanssa yksin. Selfieiden ottaminen onnistuu nyt kätevämminkin - nimittäin nerokkaan, bluetoothia apunaan käyttävän selfiesetin avulla.

Other customers bought

Kuvaus

Tämän bluetoothia käyttävän selfiesetin avulla voit ikuistaa tästä lähtien tulevat selfiesi upeine taustoineen niin, että selfiet eivät edes näytä itse otetuilta kuvilta! Selfie de luxe -setissä on nimittäin laukaisin, joka ottaa tarkat kuvat jopa useiden metrien kantaman päästä. Liitä vain tämä pikakameran ilmeellä muotoiltu laukaisin bluetooth-yhteydellä älypuhelimeesi ja tadaa! - mukanasi liikkuva valokuvaamo on valmis. Mukana setissä tulee älypuhelimelle näppärä teline, joka on luottokortin kokoinen ja mahtuu näin ollen lompakkoon. Laukaisin on sekin kätevän kokoinen, minkä lisäksi siinä on avainrengas, joten saat tyylikkään laukaisimen roikkumaan avainnippuusi. Tämän kompaktimpaa ja toimivampaa selfiesettiä saa hakea!

Tuotetiedot

Selfie de luxe - Bluetooth-setti

  • Setti selfieiden ottamiseen
  • Setti koostuu Bluetooth-laukaisimesta pikakamera-designilla sekä kätevästä luottokortiksi muotoillusta älypuhelintelineestä
  • Laukaisin voidaan kiinnittää avainnippuun avainrenkaan avulla
  • Laukaisimella on useiden metrien kantama
  • Helppokäyttöinen
  • Mitat: n. 9 x 4,5 cm
2023-09-21T21:42:34+00:00