Tarvitsetko apua?

Seksikkäät Ruusu-stringit

4,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Ensin oli ruusu, mutta kun sen kastaa veteen, niin kas vain! Se muuttuukin seksikkäiksi string-alushousuisuiksi. Romanttisesta seksikkääksi käden käänteessä. Hauska lahja yllätyksistä ja kauniista ruusuista pitävälle rakkaalle!

Other customers bought

Kuvaus

Ruusun antaminen on kenties yksi maailman romanttisimmiksi tunnistettavia eleitä. ”Sano se kukkasin” ei ole vain sanahelinää, sillä ruusut symboloivat ainakin meidän länsimaisessa kulttuurissamme syvintä rakkauden osoitusta. Tämä ruusu ei tosin ole avain sitä, miltä se ensi katsomalta saattaisi vaikuttaa. Sitä ei kannata nimittäin laittaa maljakkoon, vaan kukkaosaa kannattaa avata ja kas kummaa! Ruusu onkin muuttunut seksikkään punaisiksi, string-mallisiksi alushousuiksi.

Tässä on loistava lahja esimerkiksi ystävänpäivänä, vuosipäivänä, syntymäpäivänä tai ihan vain arkipäivän yllätyslahjaksi mielitietylle. Romanttinen ele muuttuu silmänräpäyksessä seksikkäiksi, mutta kuitenkin hienostuneiksi alushousuiksi. Ja niitähän on päästävä heti näyttämään kumppanille…

Yllätysmomentti on varmasti taattu tätä lahjaa antaessa! Romanttinen ele muuttuu seksikkääksi lahjaksi, josta riittää iloa sekä lahjan saajalle, ja kenties myös tietyissä tapauksissa lahjan antajalle itselleenkin.

Tuotetiedot

Ruusu-stringit

  • Kukka onkin samanaikaisesti g-stringit (yksi koko)
  • Materiaali: 100 % polyesteria
  • Pituus: n. 43 cm
2020-11-25T07:15:22+00:00