Tarvitsetko apua?

Seksikäs lahjarusetti

15,90 €
Sis. alv
- +
Lahjoitan sinulle itseni! Tällä seksikkäällä, punaisella lahjarusetilla sidot vartalosi sen kaikkein jännittävimpiä paikkoja korostaen. Kaunis, hauska ja seksikäs lahjaidea puolisollesi vuosipäiväksi, ystävänpäiväksi, tai ihan vaan piristämään arkea keskiviikkona tai torstaina! Lahja, joka aukaistaan takuulla innokkaasti.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Yllätä puolisosi lahjoittamalla hänelle jotakin kaunista - nimittäin sinut itsesi kauniilla rusetilla käärittynä "pakettina"! Lahjanauha on kiiltävää, punaista kangasta ja sen mukana tulevat myös helpot ja kätevät sitomisohjeet, joiden avulla toteutat kumppanillesi ikimuistoisen ja ainutlaatuisen lahjan - sinut! Lisää yksityiskohtaisia ohjeita on saatavana verkkosivulta videon muodossa. Onnellinen lahjan vastaanottaja ihailee kaunista "pakettia" vähän aikaa ja purkaa sen sitten nauttien. Nauha on kestävää, miellyttävän pehmeää kangasta ja voit käyttää sitä aina uudelleen. Ehkä haluat yllättää puolisosi vuosipäivänänne, ystävänpäivänä tai tehdä vain tavallisesta arkipäivästä erityisen juhlallisen.

Piiloudu tähän isoon, kauniiseen ja seksikkääseen lahjarusettiin ja anna puolisollesi paras lahja - itsesi! Hauska ja seksikäs lahja, joka saa vastaanottajan mielikuvituksen välittömästi vilkkaasti liikkeelle. Tämä on lahja, jota ei varmasti löydy toista täysin samanlaista, joka yllättää päivänsankarin iloisesti ja joka tekee kumppanisi päivästä kiistatta ikimuistoisen!

Tuotetiedot

Seksikäs lahjarusetti

  • Sopii 165-179 cm pituiselle, rintaliivikoot AA-DD asti
  • Miellyttävän pehmeä, kiiltävää punaista kangasta. Sisältää kuvallisen sitomisohjeen.
  • Materiaali: 100 % polyesteri
2021-01-23T00:59:53+00:00