Tarvitsetko apua?

Seinille kiipeävä kauko-ohjattava auto

39,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Jokaisen kauko-ohjattavilla autoilla ajaneen kuljettajan unelma toteutuu tämän näppärän pikku kilpurin avustuksella. Kukapa ei haluaisi kilpailla pitkin vaaka- ja pystypintoja ja mikä parasta, myös ylösalaisin! Tämän autokisan maali voi hyvinkin olla kattolampun vieressä tai vaikkapa seinähyllyjen välissä…

Other customers bought

Kuvaus

Valot syttyvät, kierrokset lisääntyvät…. Kunnes valot sammuvat ja rata on vapaana. Uusi askel kauko-ohjattavan autoilun uusissa ulottuvuuksissa on täällä. Enää autoilu ei rajoitu lattia- tai maapinnoille, vaan voit kiihdyttää auton kulkemaan pitkin seiniä ja jopa kattojakin. Virtaviivainen kauko-ohjattava kilpuri hyödyntää integroitua potkuria, joka muodostaa alipaineen sen pohjaan mahdollistaen ennen kokemattomien ajopintojen hyödyntämisen. Tällä välineellä saat todellakin oiottua mutkat suoriksi!

Ehdoton hitti kaikille pienille ja vähän isommillekin kilpa-ajajille, jotka haluavat kokeilla mihin kaikkeen tämä ihme-auto oikein pystyyn. Voit kilpailla pitkin poikkeuksellisia pintoja ja korkeuserotkaan eivät koidu esteeksi. Useammalla autolla saadaan innostavat kisat aikaiseksi, kun ohittamisesta voi tehdä aivan uudenlaisen taiteenlajin syöksymällä esimerkiksi pitkin seinäpintaa ohi kilpakumppanista. Kaiken kaikkiaan kolme kauko-ohjattavaa autoa voi kilpailla samaan aikaan keskenään kiitos kolmen eri käytössä olevan taajuuden. Ehdoton lahjaidea vauhtia rakastavalle!

Tuotetiedot

Seinille kiipeävä kauko-ohjattava auto

  • Pakkauksen sisältö: 1 leluauto ja langaton kaukosäädin
  • Ominaisuudet: Normaali kisa-asetus ja painovoimaton-asetus: Potkuri luo alipaineen
  • Mahdollistaa vaaka- ja pystysuoran ajon seinillä ja katoissa
  • 3 taajuutta ohjaamisessa, mahdollistaa jopa 3 auton ohjaamisen samassa tilassa häiriöttä
  • Suunniteltu sisäkäyttöön
  • Vaatii 6 kpl 1,5 V / AA -paristoa (eivät sisälly pakkaukseen)
  • Väri: punainen, sininen, musta (enimmäkseen)
  • Materiaali: muovi (pääasiassa)
2023-09-21T14:55:13+00:00