Tarvitsetko apua?

Sega Toys Homestar Original projektori

120,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämä Sega Toys -projektori on aivan upea lahja esimerkiksi teini-ikäiselle huoneeseensa: se heijastaa tähtitaivaan seinälle tai kattoon ja luo aivan upean optisen illuusion. Sega Toys Homestar onkin hyvin ainutlaatuinen lelu – oikeastaan lelu-sana ei edes kuvaa hyvin sitä, mitä se edustaa. Tämä on täydellinen lahjaidea kenelle tahansa, joka on kiinnostunut avaruudesta tai harrastaa science fictionia. Tilaa Sega Toys Homestar Original projektori nyt lahjaksi – ensiluokkainen tuote ja hieno idea!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Avaruus on kiehtova paikka, joka innoittanut muusikoita, taiteilijoita, tarinankertojia ja elokuvantekijöitä aina. Avaruus totisesti on tuo käymättömistä korpimaista viimeisin, mutta nyt voit tutkia maailmankaikkeuttamme kotisohvalta käsin. Sega Toys Homestar Original projektori nimittäin muuttaa oman kotisi katon tähtitaivaaksi – se heijastaa voimakkaan tähtitaivasprojektion kattoon tai mille tahansa kaltevalle pinnalle. Tunnelma on maaginen, kun valot hämärretään ja oma koti muuttuu kirkkaaksi tähtitaivaaksi. LED-tekniikka saa tähdet oikeasti loistamaan taivaalla. Laitteessa on lisäksi ajastin, eli voit esimerkiksi nukahtaa tähtitaivaan alle ja laite sammuttaa itsensä tietyn ajan päästä. Tämä tuote ei missään tapauksessa ole vain lapsille, vaan myös aikuiset voivat nauttia Sega Toys Homestar Originalin luomasta illuusiosta. Ja mikä hauskinta, nyt voit myös toivoa – laitteessa on tähdenlentonappi, jota painamalla tähdenlennot tapahtuvat. Sega Toys Original Homestar on erittäin hieno ja arvokas lahja, joka toimii niin leikkikaluna kuin sisustuselementtinäkin ja vaikkapa juhladekona. Tätä laitetta suosittelemme erityisen vilpittömästi kaikille astronomiasta kiinnostuneille. Tilaa nyt lahjaksi omalle lapsellesi tai ystäväperheelle, veljelle, siskolle tai vaikkapa kumppanillesi – kiehtova laite koukuttaa ikään katsomatta!

Tuotetiedot

* 60 000 tähteä * pistoke: CEE 7/16 Euro; Adapteri brittipistokkeille * projektori: 16,1 cm × 15,9 cm × 15,1 cm / 800 g; * projektion koko: ympyrä, halkaisija 2,7 m * projektion välimatka: 150 cm – 230 cm (tarkennus säädettävissä) * suositeltava projektiopinta: katto, seinä, muu tasainen pinta * valolähde: 3-wattinen valko-LED * ikäsuositus: yli 6-vuotiaille
2020-12-01T05:08:41+00:00