Tarvitsetko apua?

Scratch Map Original Deluxe

29,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tuo koko maailma kotiisi ja pistä se seinällesi. Kuulostaako mahdottomalta? Helposti toteutettavissa! Tällä julistekokoisella kartalla voit pitää kaikkia maailman maita silmällä, ja varmistaa, ettei mikään maantieteellinen fakta unohdu. Kartta sopii täydellisesti maapallonkiertäjälle, sillä kolikon avulla voi helposti merkitä missä päin maailmaa on jo tallannut. Kultainen väri vaihtuu nimittäin toiseen väriin. Sopii kaikille, jotka mielellään lähtevät matkaan!

Other customers bought

Kuvaus

Missä sijaitsee maailman isoin aavikko? Entä minkä niminen on maailman pisin joki? Mikä olikaan Filippiinien pääkaupunki ja mitkä ovat Venezuelan naapurimaat? Muiden tietämättömyydelle on aina helppo nauraa, mutta välillä löytääkin itsensä tilanteessa, jossa faktat menevät pahasti sekaisin. Sitä miettii, mitä maantiedon tunneilla oikein puuhasi – taittoi paperikoneita ja piirsi sarjakuvahahmoja koepaperille? Onneksi on olemassa apuvälineitä, joiden avulla maailma muuttuu hieman helpommaksi paikaksi. Yksi niistä on Scratch Map Original Deluxe, harvinaisen selkeä, kullanhohtoinen maailmankartta. Uniikimpaa karttaa on vaikea löytää, ja se sopii kaikille, jotka haluavat saada maailmaan järjestystä.

Eikä tässä vielä kaikki – kolikon avulla voit raaputtaa väriä niistä maista, jossa olet jo käynyt ja kullanvärin lähtiessä maista selviää lisää hyödyllisiä yksityiskohtia. Saat helposti yleiskatsauksen siitä, mitkä maailman kolkat on jo nähty, ja mihin kannattaisi suunnata seuraavaksi. Miltä kuulostaisi uusivuosi Unkarissa? Kelpaisiko kaukomatka Kuubaan? Pistämällä kartan seinällesi pidät varmasti huolen siitä, etteivät matkailuhaaveet unohdu arjen kiireiden keskellä. Kartan omistaja pysyy uteliaana, seikkailunhaluisena ja motivoituneena. Huippulahja kaikille kavereille, jotka potevat kaukokaipuuta tai ovat juuri palanneet maailmalta.

Tuotetiedot

  • karttaa uusien yksityiskohtien näkemiseksi
  • paperista
  • 82,5 cm x 59,4 cm
2023-02-09T03:31:43+00:00