Tarvitsetko apua?

Satumainen väritysjuliste

12,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Valloittava, väritettävä seinäjuliste on toivottu yllätys lapsukaisille. Värityskuvaan on piirretty satumaailma linnoineen ja monenlaisine satuhahmoineen. Pääset seikkailemaan noitien, prinsessojen, lohikäärmeiden ja elävien puiden seassa. Leikki ei lopu värittämiseen, vaan kaunis piirustus säilyy seinällä innoittamassa aina uusia ja uusia tarinoita.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Satumaailma kutsuu nyt värittäjäänsä. Suuri ja valloittava juliste, johon on piirretty villi ja mielenkiintoinen mielikuvitusmaailma mitä hauskimmin satuhahmoin, odottaa innokkaita maalareita luomaan värit itseensä. Juliste tempaa mukaansa leikkimään jo väritettäessä ja hahmoista saa jokainen pieni maalari luotua itselleen mieleiset. Kun kuva on väritetty valmiiksi, voi sen ripustaa lastenhuoneen seinää koristamaan tai pitää lattialla leikeissä mukana.

Satumaailman lukemattomista saduista voi tunnistaa itselleen monet tutut tarinat ja mikä tärkeintä, jokainen voi luoda uuden tarinan kerta toisensa jälkeen. Noidat, lohikäärmeet, prinssit ja prinsessat saavat kerta toisensa jälkeen vallata ja elää kuvan upeassa linnassa ja seikkailla elävien puiden metsässä. Upea värityskuva, joka sopii jokaiselle lapselle tai lapsenmieliselle piristämään sateista päivää ja jonka parissa vierähtää äkkiä useampiakin tunteja aikaa.

Tuotetiedot

Satumainen väritysjuliste

  • Koko avattuna: 114 x 80 cm
  • 110 g taiteltu, painettu paperi
  • Pakkauksen mitat: 29 x 21,5 x 1 cm
2020-12-05T06:15:44+00:00