Tarvitsetko apua?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
Tai leikkaa ja pudota
Quality of selected imagel

Satiinilasinen valokuvamuki

12,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Itse valitulla valokuvalla varustettu kahvimuki tuo piristystä unisiin arkiaamuihin. Läpikuultavasta satiinilasista valmistettu muki tuo valokuvaan erityistä hohtoa. Valitse mukin kylkeen hauskin lomamuisto, kuva rakkaasta ihmisestä tai jotain erityistä, jonka tiedät tuovan hymyn lahjansaajan huulille. Valokuvallisesta kahvikupista on moneksi, vain oma luovuus on rajana mukia suunniteltaessa! Täydellinen lahjaidea tärkeälle ystävälle, perheenjäsenelle tai oikeastaan kenelle tahansa, jonka arkipäivään kahvi- tai teehetket kuuluvat.

* Pakolliset kentät

12,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Kuvien räpsimisestä on tullut digikameroiden ja älypuhelinten myötä helpomoaa kuin ikinä, mutta digiajan valokuvat hautautuvat helposti kovalevyn syövereihin. Nyt on aika kaivaa ne parhaat otokset esille ja painattaa ne mukin kylkeen. Näin tuot ihanimmat ohikiitävät hetket osaksi arkipäivääsi. Yhteiskuvalla koristeltu muki on ihana lahjaidea niin parhaalle kaverille kuin tyttö- tai poikaystävällekin. Tyylikäs satiinilasi materiaalina hajottaa valoa läpäisten sitä samalla erinomaisesti. Se näyttää aina puhtaalta, eikä siihen jää sormenjälkiä. Satiinilasille painetussa valokuvassa on erityistä hohtoa ja syvyyttä.

Valokuvalla koristeltu muki on sopii moneen juhlaan ja monellevastaanottajalle. Tuore mummo ilahtuu perheen uusimman lisäyksen kuvalla koristellusta mukista, ja lemmikkiään työpäivän aikana ikävöivä ystäväsi voi mukin muodossa viedä karvaisen sydänkäpysen mukaansa työaskareisiin. Yllätä rakkaasi romanttisella mukilla, jossa on paras yhteinen kuvanne. Tämä muki soveltuu niin syntymäpäivä-, joulu- kuin läksiäislahjaksi.

Satiinilasista valmistettu muki on tukeva ja kestävä, ja valokuva on painettu mukin kylkeen erinomaisen laadukkaasti. Tämä muki kaunistaa keittiön hyllyjä ja tekee kahvihetkestä merkityksellisemmän. Kahvikuppi ajatuksella valitulla henkilökohtaisella valokuvalla on henkilökohtainen mutta käytännöllinen lahjaidea, joka sopii kaikille!

Tuotetiedot

  • Valokuvamuki satiinilasista
  • Omavalintainen valokuva
  • Mitat: Ø 8 cm, korkeus 9,5 cm
  • Materiaali: satiinilasia
2023-12-10T08:12:23+00:00