Tarvitsetko apua?

Sateenvarjo Keskisormella

13,90 €
Sis. alv
- +
Sateen tehtävänä on yllättää. Ja vaikka yhtäkkinen ropina ei olisikaan mikään yllätys, hyvin monesti se ärsyttää. Tähän on nyt olemassa apukeino, joka kertoo, mitä mieltä sateesta olet ja samalla takuuvarmasti hauskuuttaa ohikulkijoita!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Etkö ole sadekuurojen ystävä? Jollet, niin näytä se koko maailmalle tämän huikean katu-uskottavan sateenvarjon avulla! Kun avaat tämän mustavalkoisen varjon, siinä komeileva jyhkeä nyrkki ja nyrkistä sojottava keskisormi eivät takuulla jää keneltäkään huomaamatta! Halusitpa sitten haistattaa pitkät sateelle tai herättää muuten vain huomiota - ja varmasti myös hilpeyttä - sateisena päivänä, tämä sateenvarjo on tehty juuri sinulle!

Kun sateenvarjo viestii ympärillä oleville "älä minulle ala...", saatat toki olla hieman tavallista vaikeammin lähestyttävissä. Murra ennakkoluulot ja tarjoa suojaa reilun kokoisen varjon alta vaikkapa bussipysäkin vieressä kylmissään kastuvalle. Tämä upean ulkomuodon omaava sateenvarjo on ehdoton hankinta sadepäivien varalta niin omaan asennetta pursuavaan naulakkoosi kuin myös loistava lahja huumorintajuiselle ystävällesi, joka ei pelkää ilmaista itseään!

Tuotetiedot

Sateenvarjo Keskisormella

  • Mustavalkoinen
  • Sormikuvioinnilla
  • Sisältää kassin
  • Varjon halkaisija noin 90 cm
2020-11-25T11:34:08+00:00