Tarvitsetko apua?

Sarvivalas-tohvelit

42,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Nyt ei enää tarvitse kärsiä kylmistä jaloista, sillä nämä ihanat tohvelit lämmittävät kylmimmänkin vilukissan. Hellyyttävät sarvivalas-tohvelit ovat kaiken lisäksi niin lutuset, että niitä tekisi mieli halata jalkoihin pukemisen sijaan. Tohvelit on varustettu lämpöakulla, joten kylmästä kärsivät jalat saadaan ihanan lämpimiksi hetkessä. Tämä on täydellinen lahja talvi-iltoihin, pimeisiin vuodenaikoihin ja viimaan kaikille kotona viihtyville, esimerkiksi vanhemmillesi tai isovanhemmillesi. Tilaa heti nämä ihastuttavat tohvelit!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Sarvivalas on tuo mertemme valaslajeista kaikkein pohjoisin, ja se viettää valtaosan ajastaan arktisen jääpeitteen alla Grönlannin, Venäjän ja Kanadan rannikkovesillä – kuulostaa äärimmäisen kylmäveriseltä elämäntavalta. Sarvivalas selviääkin luonnostaan paksun rasvakerroksensa avulla jäätävissä olosuhteissa, ja suorastaan viihtyy mitä kylmimmillä ilmoilla. Nyt tämä sympaattinen valas onkin lainannut elämänmuotonsa meidän ihmisten jalkojemme lämmittämiseksi – näiden ihastuttavien Sarvivalas-tohveleiden muodossa. Alat hymyillä kilpaa tohveleihin kirjailtujen sarvivalaskuonolaisten kanssa, niin hauskat nämä tossut ovat!

Yhdessä koossa saapuvat kangastohvelit on nimittäin varustettu lämpöakulla, jonka varaus kestää jopa kuusi tuntia. Jos tohveleiden mukava kangasverka ei hyytävinä talvi-iltoina riitä lämmittämään kylmässä täriseviä jalkoja, lämpöakku auttaa asiassa varmasti.

Nämä tohvelit ovat hymyilevässä sarvivalaskuosissaan myös aivan vastustamattoman hauskat jalkineet, ja ne sopivatkin lahjaksi kenelle tahansa kotona viihtyvälle. Ne ovat niin pehmeät, että tekisi mieli rutistaa! Anna lahjaksi esimerkiksi vanhemmillesi tai isovanhemmillesi, ja heidän ei enää tarvitse kärsiä palelevista jaloista kotosalla liikkuessaan. Tai osta toki itsellesikin kylmiä talvi-iltoja lämmittämään. Ohittamaton lahjaidea Suomen kylmiin talvisäihin ja pimeisiin iltoihin!

Tuotetiedot

  • yksi koko
  • tohvelit lämmitetään USB-portin kautta
  • Päällysmateriaali: tekstiili, täyte ja pohja: tekstiili, pohjallinen: tekstiili

2020-11-25T19:54:30+00:00