Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64
Elämys-Ale: 20% alennus kaikista elämyksistä 20% alennus kaikista elämyksistä
yes20

Sähkövirta - Kuppi kitarajohdolla

11,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Tunnetko sinäkin kenties jonkun, jonka päivä ei yksinkertaisesti lähde käyntiin ilman reilua kupillista kahvia? Jos kyseinen henkilö on kaiken kukkuraksi rokkari tai muutoin musiikin ystävä, tämä kitarajohdolla koristettu kahvikuppi on täydellinen lahja seuraavan merkkipäivän pelastukseksi.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Tutkimustulokset kautta vuosien ovat kuuluttaneet suomalaisten kuuluvan maailman ahkerimpien kahvinjuojien joukkoon. Näin ollen kahvikuppejakin tietysti tarvitaan suuria määriä ja niille, jotka rakastavat sekä kahvia että musiikkia, tämä kuppi on vertaansa vailla oleva valinta. Jos ystäväsi sattumoisin soittaa sähkökitaraa, et yksinkertaisesti voi missata tätä lahjaideaa – kuppia, jonka korva on muotoiltu muistuttamaan sähkökitaran johtoa.

Kahvi ja musiikki ovat monelle kuin elämää yllä pitäviä voimia – ja samalla mahdollisesti aikamoisia riippuvuuden kohteita. Meistä varmasti lähes jokainen tuntee jonkun, joka yksinkertaisesti rakastaa sekä kahvia että musiikkia. Siksipä ei olekaan yhtään kummallista, että nämä kaksi elementtiä yhdistyvät tässä mukissa, vitsikkäällä tavalla tosin.

Nyt voit siis varmistaa, että aamusi – tai rakkaasi tai ystäväsi aamu – starttaa sujuvasti kunnon annoksella kahvia. Aamukahvi maistuu takuuvarmasti rokimmalta, kun se juodaan tästä yksityiskohtaisella, silikonista valmistetulla kitarajohdolla varustetusta kupista. Ehdoton hankinta kahviaddikteille, jotka rakastavat musiikkia!

Tuotetiedot

Sähkövirta - kuppi kitarajohdolla

  • Kestää pesun astianpesukoneessa
  • Materiaali: Keramiikka, silikoni
  • Mitat: 12 x 10 x 7,5 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-10-18T18:52:39+00:00