Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64

Sadan dollarin setelit - WC-paperi

6,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Onko sinulla unelmana suuret setelit? Ja vieläpä niin suuret, että niistä riittäisi vaikka WC-paperiksi asti? No, ei hätää, sillä tässä sinulle WC-paperi, johon on painettu aidon näköisiä sadan dollarin setelin kuvia. Unelmasi on täyttynyt!
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

WC-paperi, johon on painettu sadan dollarin setelin kuvia, on seteleiden tavoin sekin ihan oikeaa paperia vain sillä erotuksella, että se on ilman seteleiden rahallista arvoa. Laita tämä paperi esille WC:hen, kun odotat vieraita ja saat nähdä yllättäviäkin reaktioita. Tämä on mahtava vitsi, mutta joku tosikko voi ensin ehkä hämmästyä ja ihmetellä, kuinka upporikas sinä oikein oletkaan! Saattaapa joku myös ahneuksissaan kahmaista pätkän paperia tai koko rullan taskuunsa! Sadan dollarin kuvat näyttävät nimittäin ihan aidoilta seteleiltä ja luovat siten toilettiisi varakkaan ilmapiirin.

Pehmeä WC-paperi on normaaliin tapaan rullalla ja se sopii tavalliseen WC-paperitelineeseen. WC-paperi on 2-kerroksista, erittäin hyvin pyyhkivää ja normaalin kokoista. Setelin kuvat on painettu vain toiselle puolelle paperia. Huom! Tämä ei ole oikeaa rahaa, eikä käy siis maksuvälineenä.

Tuotetiedot

Sadan dollarin setelit - WC-paperi

  • 2-kerroksinen
  • Kuvat vain toisella puolella

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-11-14T00:34:02+00:00