Tarvitsetko apua?

Säästölipas Labyrintti

11,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tämä säästölipas on varmasti varma säästökohde. Pienet kolikot ovat taatusti turvassa niin pieniltä kuin isoiltakin ottajilta, sillä tästä lippaasta rahaa ei saakaan ulos kovin helposti. Ensin on selvitettävä labyrintti, ennen kuin tämä pankki luovuttaa rahaa! Loistava lahja hänelle, jolle säästäminen ei ole helppoa!

Other customers bought

Kuvaus

Tässä säästölippaassa rahat ovat varmasti turvassa niin osakkeiden ja rahastojen vaihteluilta kuin rosvoiltakin. Lippaan ideana on paitsi rahojen säilyttäminen, myös niiden pois ottamisen hankaloittaminen. Ennen kuin kolikkoakaan saa ulos, on ensin selvitettävä pieni kuula läpi pienen labyrintin. Saattaa kuulostaa helpolta, mutta sitä se ei ole.

Loistava lahjaidea henkilölle, jonka on hankala saada säästettyä hyvistä aikeista huolimatta. Rahat tuntuvat aina vain katoavan jonnekin! Sopii myös esimerkiksi lapselle viikkorahojen säästämiseen ja rahan arvon opetteluun. Rahan eteen on tehtävä töitä, vaikka sitä saisikin näennäisen helposti.

Säästölipas on myös loistava sijoituskohde varoille, jotka haluaa korvamerkitä isompiin kohteisiin, kuten esimerkiksi musiikkilaitteisiin, kaukomatkoihin tai muihin kalliisiin kohteisiin, joihin täytyy joka kuukausi kerätä rahaa palkasta. Koska rahaa on niin hankala saada ulos, ei sitä myöskään helposti lähde yrittämään, ja näin potti kasvaa. Ja kun possu on vihdoin täynnä, kuumeinen labyrintin selvittäminen voi alkaa…

Tuotetiedot

Säästölipas Labyrintti

  • Mitat: 11 x 11 x 11 cm
  • Materiaali: läpinäkyvää muovia
  • Metallikuula 3D-labyrintissa
2023-09-21T22:17:50+00:00