Tarvitsetko apua?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
Tai leikkaa ja pudota
Quality of selected imagel

Säästölipas kuvalla

12,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

On helppo muistaa, mitä tarkoitusta varten on säästämässä rahaa, kun säästökohteen kuva on painettu säästölippaan kylkeen. Tämä oiva lahja onkin sekä käytännöllinen tarve-esine että unelmien mahdollistaja. Kun esimerkiksi rantakohteen kuva on joka päivä lippaassa näkösällä muistuttamassa horisontissa häämöttävästä lomamatkasta, tekee mieli pudottaa ylimääräiset kolikot taskun pohjalta säästölippaaseen. Säästäminen on viisasta, ja nyt se on myös hauskaa. Tilaa heti lahjaksi itsellesi tai ystävällesi.

12,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Polttavatko kolikot taskun pohjalla kuvannollisesti reikää kankaaseen? Onko säästäminen vaivalloista ja hieman ikävääkin touhua? Tämä personoitava säästölipas muuttaa tilanteen ja tekee säästämisestä hauskaa. Tämän lippaan juju on siihen painettava kuva, joka kirjoittaa lippaaseen tarinan ja antaa säästämiselle sielun. On tietenkin paljon motivoivampaa säästää, kun lippaassa komeilee vaikkapa kuva uudesta autosta. Tai miltä tuntuisi katsoa säästölippaan kyljestä omaa kuvaansa, aurinkoisessa lomakohteessa, virvoitusjuoma kourassa ja leveä hymy kasvoilla? Kun muistat, mihin suuriin hankintoihin olet rahaa tulevaisuudessa tarvitsemassa, säästäminen muuttuu yhtäkkiä mielekkääksi. Voitkin yhtä hyvin ostaa tämän lahjan itsellesi kuin muillekin.

Säästölippaaseen tai säästöpossuun kolikoiden pudottaminen on usein pienten lasten puuhaa, ja toki tämä kuvallinen säästölipas on myös erinomainen lahja omalle tai sukulaisten lapselle. Lapsi oppii säännölliseen säästämiseen ja ymmärtää rahan arvon, kun säästämisestä tulee toistuva tapa. Eikä varmastikaan haittaa, että lippaan kyljessä on jokin hupaisa kuva, esimerkiksi kuva lahjan saajasta lomamatkalla rantavedessä leikkimässä. Osta lapselle tämä hieno säästölipas kuvalla ja anna opettavainen lahja.

Tämä hauska ja mutkaton lahja sopii kaikille ja on helppo antaa. Toimi heti ja lahjoita palanen viisautta tämän säästölippaan muodossa.

Tuotetiedot

  • mitat: halkaisija 8 cm, korkeus 9 cm
  • materiaali: keramiikka
  • pohjassa kumitäpät
  • kuvapainon ylä- ja alapuolelle jää 2 cm:n marginaali
2023-12-10T07:18:52+00:00