Tarvitsetko apua?

Rypistettävät kaupunkikartat lapsille

Alkaen: 9,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Rypistettävissä oleva City Junior on paras kartta lapsille. Kartasta lapset voivat itse valita käyntikohteet yhteisillä kapunkilomillanne. Kartta on hauskasti ja värikkäästi kuvitettu. Vedenkestävä ja luja kartta perheen seuraavalle lomalle.

* Pakolliset kentät

9,90 €

Other customers bought

Kuvaus

"Matkustan ympäri maailmaa, laukussa leipää ja piimää vaan" sanotaan vanhassa lastenlaulussa. Nyt siihen pitää ehdottomasti lisätä, että "ja rypistettävissä oleva City Junior -kartta". Karttaa suunniteltaessa on otettu huomioon lapset ja heidän toiveensa kokea asioita ja nähtävyyksiä suurkaupungissa. Eivätkä ne ole suinkaan samat kuin heidän vanhemmillansa. Vaikka lapsi ei vielä osaisikaan lukea, hän näkee kartan selkeistä ja hauskoista piirroksista, mihin kannattaa mennä. Jopa kulkureitit on merkitty selkeästi. Ja kun reitti ja nähtävyys on valittu, kartan voi rypistää taskuun, jossa se säilyy pienessä tilassa aina seuraavaan käyttökertaan.

Tämä synteettisestä materiaalista valmistettu kartta kestää rajuakin käyttöä ja sen voi rypistää vaikka palloksi ja avata taas käyttöön. Lisäksi kartta on 100 % vedenkestävä. Saatavana on Lontoon ja Berliinin kartat.

Tuotetiedot

Rypistettävät kaupunkikartat lapsille: Lontoo tai Berliini

  • Rypistettävä kaupunkikartta
  • 100 % vedenkestävä

Tuotetiedot

Rypistettävät kaupunkikartat lapsille: Lontoo tai Berliini

  • Rypistettävä kaupunkikartta
  • 100 % vedenkestävä
2020-11-28T06:27:23+00:00