Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 40 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64

Rypistettävä kaupunkikartta

Alkaen: 12,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Rypistettävä kaupunkikartta on suurista kaupungeista nauttiville seikkailijoille tehty, pieneen kokoon näppärästi menevä opaskartta. Parissa sekunnissa sen saa käyttövalmiiksi ja jälleen kokoon. Karttaan käytetty synteettinen materiaali on vesitiivistä ja erittäin kestävää.

* Pakolliset kentät

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Matkusteletko mielelläsi suurkaupunkeja katselemassa tai seikkailetko ulkomaisissa pääkaupungeissa omatoimisesti? Hyvä kartta on silloin välttämätön apuväline. Perinteiset paperikartat rypistyvät ja vahingoittuvat helposti käytössä. Lisäksi niitä on hankala käyttää tuulessa ja sateessa. Ongelma on nyt mennyttä aikaa. Sillä tämä rypistetettävä, synteettiselle erikoismateriaalille painettu kartta on uskomattoman ihana keksintö. Sen voi rypistää palloksi ja silloin se ei vie paljon tilaa, on hyvin kevyt ja kestävä. Lisäksi se on 100 % vesitiivis.

Karttoja on saatavana useista jännittävistä suurkaupungeista ja niihin on merkitty paljon hyödyllistä ja mielenkiintoista tietoa, kuten esimerkiksi katujen, museoiden ja monien nähtävyyksien sijainnit. Tekstit ovat näissä kartoissa englanniksi. Tässäpä upea ja takuulla erilainen, ennennäkemätön lahjaidea matkustavalle ystävällesi tai käytännöllinen ja hauska tarvike omalle tulevalle reissullesi!

Tuotetiedot

Kaupunkikartat: Amsterdam, Pariisi, Wien, Mallorca, Lontoo, Barcelona, New York, Berliini

  • Rypistettävä kaupunkikartta
  • Vesitiivis

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-12-10T17:13:07+00:00