Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64

Ruuvimeisselisetti karhumotiivilla

Alkaen: 26,90 €
Sis. alv
- +
Nyt voit löysätä ruuvit ja irrottaa ne ilman ärräpäitä, sillä tämä karhumotiivilla varustettu ruuvimeisselisetti on erittäin hilpeä lahja kodin remonttimiehelle ja kotinikkaroijalle. Tällä lahjalla voit iloisesti yllättää kodissasi pikkukorjaukset tekevän henkilön, olkoon se sitten vaimosi tai aviomiehesi. Karhuruuvari saapuu kolmessa eri värissä, ja setti sisältää kuusi ristipää- ja talttapääterää, jotka voidaan vaihtaa vapaasti keskenään. Hersyvä lahjaidea, joka on myös hyvin tarpeellinen.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

-OR-

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Käsistään kätevälle nikkaroijalle on aina tilausta kotona. Voi olla, että huonekaluliikkeestä kannetaan olohuoneessen tuliterä tv-taso, mutta se pitäisi vielä osata kasata. Onko tuolla astiakaapin ovi hieman löysällä ja sarana repsottaa? Ei hätää, ruuvimeisselillä hoituu – mutta missä on ruuvari, kun sitä eniten tarvitsisi.

Nyt esittelemme hilpeän näköisen mutta erinomaisen käyttökelpoisen ruuvimeisselisetin karhumotiivilla. Söpö muovinen nalle kätkee itse asiassa sisäänsä kaiken, mitä tarvitset: itse ruuvarin kahvaksi muodostuu karhun pää, keskivartalo muodostaa suojaavan muovikuoren ja irtoterille on oma paikkansa nallun alavatsalla omissa telineissään. Saat itse ruuvimeisselin lisäksi kuusi irtoterää: kaksi talttapäistä, kaksi ristipäistä ja kaksi kahdeksanrihlaista tähtipäätä. Näillä eri kokoisilla ja muotoisilla terillä irrotat takuuvarmasti kodin ruuvit ja kunnostat korjausta vaativat kohteet. Kun karhu-ruuvaria ei käytetä, se lepää hyllyllä hienona ja kodikkaana sisustuselementtinä.

Paljon käyttömahdollisuuksia kätevälle tyypille kotona ja puutarhassa, miksei työpajallakin, missä ruuvimeisseleitä tarvitaan päivittäin! Karhu-ruuvimeisselillä rullaat kätevästi irti pienet ja isommatkin ruuvit. Helppo ja mutkaton lahjaidea kodinnikkarille tai puuhastelijalle, jolla on aina muutama rakennusprojekti käynnissä. Tilaa heti ja ilahduta ystävääsi tällä hauskalla työkalulla.

Tuotetiedot

  • värivaihtoehdot: punainen, musta, valkoinen
  • sisältää 6 kpl irtoteriä: 2 kpl ristipäitä, 2 kpl tähtipäitä ja 2 kpl talttapäitä
  • mitat: läpimitta noin 4,5 cm, korkeus 5 cm
  • paino: 200 g
  • materiaali: muovi/metalli

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-11-12T21:53:49+00:00