Tarvitsetko apua?

Ruusukullattu pilvi-ranneketju kaiverruksella

69,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Ihana romanttinen kesä tai lomamatka etelän lämpöön on rakkaan kanssa suunnitelmissa ja haluaisit lahjoittaa hänelle jotain loman aikana? Tai onko matka tai kesä jo takanapäin ja upeat muistot vielä mielessä? Näiden muistojen säilymistä voit pidentää nyt tilaamalla iki-ihanan ranneketjun, jossa on kesäinen pilvi riipuksena. Riipukseen voit kaiverruttaa nimen, nimikirjaimet tai vaikkapa vuosiluvun muistuttamaan kyseisestä upeasta kesästä tai matkasta. Rannekoru on ruusukullattua messinkiä ja sen pituus on säädettävissä joko 16 senttimetrin tai 18 senttimetrin pituiseksi. Kaiverruksella teet tästä korusta yksilöllisen ja tärkeän lahjan sen saajalle.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Ruusukulta on lämmin ja kaunis väri, jota käytetään paljon koruissa. Tähän herkkään ranneketjuun ja sen pilvi-riipukseen ruusukulta sopii erityisen hyvin. Ruusukullassa on ripaus lämpöä ja romantiikkaa, joten mikä olisikaan parempi yhdistelmä koruun, jonka haluaa tuovan kesäisiä muistoja mieleen. Riipukseen voi kaiverruttaa vaikka lomakohteen nimen tai sen paikan nimen, jossa yhdessä katselitte auringonlaskun punertavaksi värjänneitä pilviä. Pilviriipuksen koko on 19 x 10 millimetriä ja kaiverruksessa on tilaa kymmenelle merkille.

Pilvi-ranneketju on täydellinen lahja silloin, kun haluaa muistuttaa rakkainta jostain erityisestä. Oli se sitten yhteinen kesä, lomamatka tai vaikka elokuva, jossa pilvillä on ollut erityinen merkitys. Kaunis ja herkkä ranneketju yhdistettynä kauniisti viimeisteltyyn pilvi-riipukseen, johon voit tilata kaiverruksen, on varma valinta romanttiseksi lahjaksi. Ketjua voi käyttää niin arjessa kuin juhlassakin ja se sopii monenlaisten vaatteiden kanssa hyvin yhteen. Tilaa nyt persoonallinen ja kaunis lahja rakkaimmallesi. Ketju tulee ilahduttamaan lahjan saajaa vielä pitkään.

Tuotetiedot

Ruusukullattu pilvi-ranneketju kaiverruksella

  • väri: ruusukulta
  • materiaali: messinki
  • kultaus: 3 mikronia
  • rannekorun säädettävä pituus: 16 cm tai 18 cm
  • rannekorun leveys: 2 mm
  • pilviriipuksen koko: 19 x 10 mm
  • paino: 1 g
  • pilviriipuksen kaiverruksen maksimimerkkimäärä: 10

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-12-06T02:59:43+00:00