Tarvitsetko apua?

Ruusu maljakossa huonetuoksu

Alkaen: 29,90 €
(149,50 € / l) Sis. alv
- +
Miellyttävä jasmiinin tai vaniljan tuoksuinen huonetuoksu. Tuoksu on sametilla päällystetyssä maljakossa, johon on laitettu kaunis ruusu koristeeksi. Sopii kaikkiin kodin tiloihin aina keittiöstä ja maakuhuoneesta aina kylpyhuoneeseen ja WC-tiloihin ilmaa raikastamaan.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Kuvaus

Upea huonetuoksu, jossa ruusu on kauniissa mustalla sametilla päällystetyssä maljakossa. Voit valita sen, joko raikkaan kukkaisen jasmiinin tai pehmeän viettelevän vaniljan tuoksuisena. Jasmiini-huonetuoksussa ruusu on mustanvioletin värinen ja vaniljainen tulee pehmeän valkoisella ruusulla.

Kaunis huonetuoksu sopii jokaiseen kotiin ja sisustukseen: niin moderniin kotiin kuin antiikkisia asioita arvostavan sisustajan kotiinkin. Hurmaava tuoksu peittää alleen epämiellyttävät hajut ja raikastaa iltaa. Tuoksua voi huoletta käyttää kaikissa tiloissa, niin asetelmana keittiön pöydällä kuin lisäämässä koristeellisuutta WC- ja kylpyhuonetiloihinkin. Tuoreet kukkaset lakastuvat nopeasti, mutta tämä kukka-asetelma kestää raikkaana ja virkeänä aina.

Tuoksusta saat erinomaisen lahjan ystävälle, perheenjäsenelle tai ihan vaikka omaksi iloksi itselle. Loistava ajatus on viedä kaunis tuoksu mukanasi uuden kodin omistajalle. Miellyttävän tuoksuisessa kodissa on mukava elää ja olla.

Tuotetiedot

Ruusu maljakossa huonetuoksu

  • Diffuuseri:
  • Sametilla päällystetty muovinen pullo, jonka koko Ø 5 cm, korkeus 20cm
  • Kukka: käsintehty Ø 10 cm
  • Tuoksuvaihtoehdot: Jasmiini tai vanilja (200ml)
  • Luonnonmukainen & vegaaninen
2019-06-20T10:28:23+00:00