Tarvitsetko apua?

Ruokakulho MAN tosimiehelle

19,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Kun mikään ei riitä… Metsästävälle miehelle löytyy nyt vihdoin oikean kokoinen ruoka-astia! Tämä erityinen ruokakulho nykyluolamiehelle on tarpeeksi suuri tyydyttämään kaikkein hurjimmankin näläntunteen. Mikä mainio lahjaidea raavaalle miehelle!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Syödäänkö teillä miehen annoksia? Tunnetko moderneja luolamiehiä tai oletko kenties itse sellainen? Tulvivatko omat ruoka-annoksesi liian usein yli äyräiden? Jos vastasit johonkin edellisistä ”kyllä”, tämä ruokakulho on yhtä kuin sinulle ehdoton pakkohankinta!

Kyseessä on valkoinen, keraaminen kulho, jossa lukee kauniin yksinkertaisesti ja paljonpuhuvasti sana ”MAN”. Tämä astia painaa 950g ja on täten sopivan jykevä ja kookas pitämään sisällään tosimiehen eläimelliset ruoka-annokset. Luotettavuutta aterioiden tarjoiluun: ei minkäänlaista kaatumis- tai läikkymisvaaraa! Ja takuuvarmasti silmiinpistävä ja omaperäinen astia!

Tämä vaasi voi olla lahja itsellesi, kumppanillesi, tuttavallesi tai kaverillesi. Vitsikäs ruokakulho toiminee varmasti esimerkiksi polttarilahjana. Hotkiiko joku tuttavasi samaa tahtia koiran kanssa? Antaa tosimiehen tyydyttää ruokahalunsa tyylilleen uskollisena. Enää ei tarvitse etsiä sopivaa lahjaa suursyömärille – mieskulho kehiin vaan!

Tuotetiedot

Ruokakulho MAN

  • Korkealaatuinen keramiikkamuotoilu
  • Tuotteen mitat: 25cm x 25cm x 7cm
2021-01-23T11:31:15+00:00