Tarvitsetko apua?

Rumpupalikka-lyijykynät

7,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Joillakin meistä vain on rytmi veressä ja lahja tehdä musiikkia sekä kyky lyödä tahtia. Nämä rumpupalikka-lyijykynät sopivat kaikille heille, jotka mieluusti soittavat rumpuja ja kirjaavat uusia säveliä ja rytmejä muistiin. Kun mielessä on uusi rumpusoolo, voi näiden rumpupalikoiden kanssa kokeilla sitä välittömästi. Heti onnistuneen kokeilun jälkeen sen voi vielä kirjata samoilla työkaluilla muistiin. Tilaa hauskat ja käytännölliset lyijykynät lahjaksi musiikillisesti lahjakkaille ystävillesi ja perheenjäsenillesi!

Other customers bought

Kuvaus

Rakkaus rytmiin ja rumpujen soittoon on vienyt monet mennessään. Koulunkäynti saattaa olla niille nuorille, joiden ajatuksista musiikki vie suurimman osan, välttämätön paha, josta tulee jollakin tavalla selviytyä. Pientä helpotusta kyseiseen tilanteeseen tuovat silloin lyijykynät, jotka ovat rumpupalikoiden malliset. Niillä voi välitunneilla harjoitella rumpuiskuja ja rumpufillejä ja siten jaksaa taas seuraavan oppitunnin historiaa tai äidinkieltä. Koulupäivän jälkeen bussia odottaessa on jälleen vähän aikaa uusille rytmeille ja niitä voi siinä odottaessa vähän tapailla.

Rumpujen soittaminen on monille mukava harrastus ja harrastusten avulla onnistutaan keräämään energiaa myös arjen rutiineihin. Rumpuja soittavalle nämä rumpupalikka-lyijykynät ovat hauska lahja, joita voi käyttää niin koulussa, kotona kuin työpaikallakin. Niillä voi kirjoittaa tavallisten lyijykynien tapaan mutta niillä voi myös harjoitella välillä mielessä soivaa kappaletta ja näin rentoutua siinä samalla, kun saa siirrettyä ajatukset hetkellisesti pois työasioista. Tilaa hauska lyijykynäsetti lahjaksi rumpuja soittavalle sekä rytmisen musiikin ystävälle.

Tuotetiedot

Rumpupalikka-lyijykynät

  • Pakkauksessa kaksi lyijykynää
  • Väri: puu
  • Materiaali: puu
  • Mitat: 1 x 22,5 x 1 cm
  • Lyijykynien pehmeys: HB
2023-09-21T11:11:23+00:00