Tarvitsetko apua?

Rumpukapula-kauhasetti

9,90 €
Sis. alv
- +
Onko suvussasi tai ystäväpiirissäsi joku, jolla on rytmi veressä ja jonka mieli halajaa musisoida yhtenään? Tilaa hänelle tästä oivallinen rumpukapula-kauhasetti keittiöhommia ilahduttamaan! Samalla kun ruoan valmistumista odottelee, voi kattiloiden ja puisten rumpukapula-kauhojen avulla saada kunnolliset jamit aikaiseksi. Puisissa kauhoissa yksi pää on muotoiltu perinteiseksi lusikaksi, toisen pään ollessa perinteinen rumpupalikka. Toista lusikkaa koristaa myös lusikkaosaan lävistetty hieno kuvio kahdeksasosanuotista. Nuotti on hieno yksityiskohta muutenkin niin tyylikkäissä kauhoissa. Rumpukapula-kauhasetti on hauska lahjaidea kaikille musiikkimiehille ja -naisille!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kun pastan kiehumista odottelee sen kymmenen minuuttia, ei rumpukapuloiden kanssa käy odottavan aika pitkäksi. Rumpukapuloiden kanssa voi kuluttaa aikaansa takomalla lempibiisin rytmiä tai harjoitella uutta rumpukomppia. Jos luovuus oikein iskee, syntyy pastan kypsymisen aikana ehkä jopa aivan uusi biisi! Kun pasta on valmis, voi puisia kauhoja käyttää pastan kääntelyyn, kunhan vain malttaa rumpukompin jättää sikseen. Pakkauksessa on kaksi puista kauhaa ja yhden rumpukapula-kauhan pituus on noin 33 senttimetriä. Puiset kauhat ovat hienosti viimeisteltyjä ja ne ovat kerrassaan silmänilo keittiössä, vaikka musiikin harrastaminen ei olisikaan yhtä tärkeää kuin intohimo kokkaamiseen.

Kauniisti viimeisteltyjen ja hienosti muotoiltujen rumpukapula-kauhojen käyttö ei rajoitu pelkästään ruoanlaittamiseen ja kattiloiden rummuttamiseen. Lusikat ovat niin kauniin näköiset, että ne ovat esimerkiksi salaattiottimina varsin mainiot. Illallispöydässä rumpukapuloista salaattikulhossa saa hyvät jutut aikaiseksi ja hyvä tuuli on taattu. Hyvää tuulta on taatusti myös keittiössä, kun musikaalisesti lahjakas saa toteuttaa itseään kokkauksen ohella myös musisoimalla ja lyömällä rytmiä ruoanlaittoon. Ehdoton lahjahitti kaikille musiikista innostuneille!

Tuotetiedot

Rumpukapula-kauhasetti

  • pakkauksessa kaksi kauhaa
  • materiaali: puu
  • kauhan pituus: noin 33 cm
2020-12-06T01:54:42+00:00