Tarvitsetko apua?

Rullalauta-korkkitaulu

14,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
(0)
Nyt on aika nostaa rullalauta seinällä – tämä hieno skeitin muotoinen muistitaulu nimittäin. Rullalauta-korkkitaulu on nimensä mukaisesti korkkipuuta, ja voit ripustaa siihen nastoilla kaikki tärkeät lappuset ja lippuset – ostoslistoista to-do-listoihin ja leffalippuihin. Ja mikä olisikaan oivallisempi paikka pitää kirjaa vielä harjoiteltavista skeittaustempuista kuin tämä hauska muistitaulu? Sopii kooltaan niin isompiin kuin hieman pienempiinkiin huoneisiin ja toimii tietenkin myös hauskana sisustuselementtinä. Osta heti lahjaksi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Cool-kerroin on huipussaan, kun ripustat tämän päräyttävän skeitin seinälle. Rullalauta-korkkitaulu onkin upea ja asuntosi tyyliä lisäävä sisustuselementti, hauska tarve-esine ja arkea aina helpottava apuväline. Pistät tauluun nastoilla kiinni esimerkiksi kauppalistat, muistilaput tulevista tehtävistä ja vaikkapa ensiviikkoisen rock-konsertin pääsyliput. Ja toki vain mielikuvitus on rajana, kun täytät tätä menevää korkkitaulua: pistät siihen talteen niin ikään hauskimmat valokuvasi, kavereiden lähettämät maisemakortit ja vaikka kummilapsen huikeimmat piirrokset. Ja jos ”Rullalauta” riippuu yhteisen kotinne eteisessä, voit kirjoittaa hyvän huomenen toivotukset kumppanillesi töihin lähtiessäsi.

Tämä hieno sisustustarvike on juuri sopivan kokoinen seinälle nostettavaksi, ja näyttää hauskalta niin pienemmissä kuin isommissakin huoneissa. Lauta on korkkipuuta ja siinä on tilaa mukavasti kaikille tarvitsemillesi lippulappusille. Voit ripustaa skeitin vapaavalintaisesti joko pystysuoraan tai vaakasuoraan, ja näin saat kodin sisustukseen enemmän vivahdetta ja elävyyttä.

Rullalauta-korkkitaulu on oivallinen ja helposti annettava lahja esimerkiksi ystävän tupaantuliaisiin, kavereiden kimppakämpän illanistujaisiin tai ensimmäiseen omaan kotiin – ja toki voit myös tilata sen omaan asuntoosi, sillä muistitauluja tarvitsevat kaikki! Tilaa tämä hieno tarve-esine ja lahjan saaja ilahtuu varmasti. Lahjat.fi-toimituksen vahva suositus!

Tuotetiedot

  • sisältää korkkitaulun ja viisi nastaa
  • 15 cm x 53 cm x 2 cm
  • korkkipuu

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2023-10-01T04:54:12+00:00