Tarvitsetko apua?

Rose kaulakoru "Good Luck" alkuvaiheen

39,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

"Onnea" on usein vain asia mitä haluaisi rakkaasi: Kun melko kaulakoru Rose Gold kuitenkaan et puhu halu vain pois, mutta lähettää sen vastaanottajan kuin uskollinen matkan varrella. Kun henkilökohtainen alkuperäisen takana perävaunun kierros onnekas kuuli sitten vain naisen valintasi!

* Pakolliset kentät

39,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Pala onnea: laatu, Rose Gold ketju on lahjakas nainen toiveistasi onnea, hän voi käyttää kaulassa aina ja siten aina sitä. Pyöreä riipus rakastava ""Good Luck"" kaiverrus ei ole tunkeileva ansiosta halkaisija on vain 1 senttimetri, mutta silti herättää huomiota.

Kun mielitietty kääntyy perävaunu, hän näkee toisen, hyvin erikoinen yllätys: omien alkuosalla kauniisti kaartuvat kirjaimia!

Sakko ketjun lenkkien korostavat herkku, naisellisuutta ja eleganssia, joka tekee tämän jalokivi täydellinen tarvike päivittäin. Lisäksi lempeä ROSETON imartelee ihotyypin - sekä ruskettunut ja melko vaalea iho, ketju on välittömästi nähtävissä.

Hemmottele rakkaasi, paras ystäväsi tai äidin kaulakoru pyöreä riipus yhdessä kaiverrus halu Initial - koristaa kiva lahjaidea ja samalla tuo paljon onnea!

Tuotetiedot

Rose kaulakoru ""Good Luck"" alkuvaiheen

Mukana: 1 Kaulakoru
Ominaisuudet:
herkkä rengasketjulla
pyöreä riipus ""Good Luck"" kaiverrus
hummeri lukko
kanssa kaiverrus ensimmäisen takana perävaunun
Materiaali: kultaa kupariseos
Mitat:
Ketju (pituus): 45 cm
Perävaunu: Ø noin 1 cm
Väri: vaaleanpunainen
Huomautus: Älä käytä erikoismerkkejä kaiverrusta.

2023-09-21T20:34:58+00:00