Tarvitsetko apua?

Rocket Planter kukkaruukku

23,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Tämä kukkaruukku näyttää siltä kuin se syöksyisi avaruusraketin lailla kohti väistämätöntä pakkolaskua. Mutta ei hätää, kukkavaasistahan tässä on kyse – ja erittäin näyttävästi sisustuselementistä. ”Rocket Planter” kukkaruukku on valkoista keramiikkaa ja näytää kodin sisustuksessa hienolta. Ruukku on hieman vinossa, mikä tekee siitä entistä sympaattisemman, ja ruukkuun asetettava kasvi näyttäisi tunkevan ulos avaruusaluksen polttimoista. Upea lahja esimerkiksi vanhemmille tai sisarukselle uuteen kotiin.

Other customers bought

Kuvaus

Nyt joutuvat huonekasvisi osaksi rymisevää pakkolaskua – tämän rakettikukkaruukun yhteydessä. ”Rocket Planter” on huikean hieno sisustustavara ja erinomainen lahjaidea – osta esimerkiksi vanhemmillesi, siskolle tai veljelle, ja lisää totta kai ruukkukasvi mukaan lahjaan. Tämä kukkaruukku on miellyttävän mutkaton lahja moneen tilanteeseen – synttäreiksi, tuparilahjaksi tai joulupakettiin.

”Rocket Planter” kukkaruukku on valkoista keraamista savea, ja sen design on minimalismissaan äärimmäisen tyylikästä. Rakettikukkaruukku lepää pöydällä tai hyllyssä alassuin ja se on hellyttävästi hieman vinossa. Tätä rakettia ei ehkä ole suunniteltu lentämään, mutta kodin sisustuselementtinä se on elegantti ja sympaattinen.

Ruukkukasvi asetetaan raketin sisään niin, että kasvi näyttää tulevan ulos sieltä, missä normaalisti olisivat raketin suihkumoottorit. Tässähän on mahdollisuuksia mielikuvituksellisiinkin yhdistelmiin: osta ruukkuun esimerkiksi punaisensävyinen kaktus ja näyttää totisesti siltä, että liekit löisivät raketin perästä ulos. Ruukku toimii tietenkin hienosti myös viherkasveille tai vaikkapa ruokayrteille – sijoita ”Rocket Planter” keittiöön ja kasvata siinä basilikat, mintut ja persiljat.

”Rocket Planter” on kerrassaan vastustamaton koriste-esine, joten tilaa nyt lahjaksi verkkokaupastamme. Mainio hankinta lahjaksi!

Tuotetiedot

  • materiaali: keramiikka
  • väri: valkoinen
  • mitat: 15 cm × 15 cm × 14,5 cm
2022-07-03T08:28:22+00:00