Tarvitsetko apua?

Rinkeli avaimenperä

14,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
DHL Express mahdollista
- +
(0)
Nam, kuinka herkullinen avaimenperä! Tämä eteläsaksalaisen olutrinkelin eli brezelin näköinen avaimenperä on kerrassaan paras lahja kenelle tahansa läheiselle ihmiselle ja hyvin mutkaton annettava esimerkiksi syntymäpäiväksi tai joululahjaksi ystävälle. Brezel-rinkeli on niin herkullisen näköinen – ommeltuja ”suolakide”-kangaskoristeita myöten – että sitä tekisi mieli puraista välittömästi. Tämä rinkeli toimii kuitenkin parhaiten taskussa, avainten kiinnipitäjänä ja kokoajana. Osta nyt lahjaksi – hilpeä lahjaidea!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Näitä rinkeleitä ei ihan mistä tahansa leipomosta saa. Tämä ”Rinkeli” on nimittäin erinomaisen hauska lahja ja hieno avaimenperä, joka on tietysti tarpeellinen arkikäytössä ja myös erittäin tyylikäs design-tuote.

Tämä olutrinkeli eli brezel on alun perin eteläsaksalainen perinneruoka, joita on tarjoiltu tuopposten kera jo vuosisatojen ajan. Brezel on hauska eväs, ja nyt myös yhä trendikkäämäksi käyvä, sillä saksalainen olutkulttuuri nostaa päätään myös Suomessa. Nyt ei tietenkään ole kyse aidosta leipomuksesta vaan tästä hienosta, kankaisesta avaimenperästä, joka näyttää aivan rinkeliltä kankaalla kirjailtuja suolakiteitä myöten. Melkein voisi erehtyä haukkaamaan!

”Rinkeli” avaimenperä on toki erinomaisen kätevä arkiesine, jollaisia ihan kaikki tarvitsevat joka päivä. Avaimenperä kerää avaimet talteen ja säilyttää ne yhdessä nipussa, ja kun rinkeli on taskussa, tietää, että avaimet ovat turvallisesti tallessa. ”Rinkeli” edustaa berliiniläisen suunnittelutoimiston designiä ja onkin hyvin trendikäs ja aina ajankohtainen esine.

”Rinkeli” avaimenperä vie ajatukset Oktoberfesteille, alppimökkeihin ja myös saksalaisiin oluttupiin, joissa ilo on ylimillään ja huulenheitto kantautuu ulos asti. Osta nyt ”Rinkeli” verkkokauppamme kautta lahjaksi – se on helppo ja mutkaton annettava ja aina tarpeellinen tavara.

Tuotetiedot

  • silmukka avainrenkaalle
  • ompelukoristeet ”suolakiteinä”
  • käsin valmistettu
  • kestää konepesua 30 asteeseen asto
  • väri: ruskea
  • mitat: pituus 10 cm, läpimitta 8 cm
  • materiaali: polyesteri

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2022-09-27T13:44:45+00:00