Tarvitsetko apua?

Ringo Sormuspidike

Alkaen: 8,90 €
Sis. alv
- +
Tässä hauska sormusten ja korvakorujen pidike tutun pitkähäntäisen hiiren muodossa! Anna pienen hiiren vartioida ja huolehtia koruistasi pujottamalla ne sen komeaan häntään. Hiiren vilistäessä lattialla saa useimmiten niskakarvat nousemaan pystyyn, mutta tämä hiirulainen onkin uskomattoman suloinen!

Kuvaus

Säilytä korujasi persoonallisella tavalla pujottamalla ne hiiren pitkään häntään, jossa ne säilyvät erinomaisesti, kunnes niitä taas tarvitaan. Tämä rohkea hiiri näyttää pitkää häntää kaikille ja tarjoaa erinomaisen sormusten ja muiden korujen säilytyspaikan. Nyt on helppo löytää korut ennen juhliin lähtöä tai kun haluat ihailla kalleuksiasi. Ringo sopii loistavasti sijoitettavaksi hyllylle, lipaston päälle tai vaikkapa yöpöydälle. Samalla Sormuspidike toimii kauniina koristeena, sillä se on muotoilultaan vaikuttava ja kiinnittää katseet somaan pikku hiireen.

Tämä Ringo Sormuspidike on täydellinen lahja korujen ystävälle, sillä sen häntään voidaan ripustaa runsaasti erilaisia koruja, kuten sormuksia ja korvakoruja. Pidä huoli koruistasi aivan uudella tavalla, nimittäin hauskassa hiiren hännässä. Muista ystävääsi ja anna se lahjaksi vaikkapa Ystävänpäivänä. Tämä Sormuspidike on erinomainen lahja myös merkkipäivinä, kuten esimerkiksi syntymäpäivänä.

Tuotetiedot

Sormuspidike Wow

  • Malli: Hiiri
  • Väri: Musta
2019-03-23T15:50:27+00:00