Tarvitsetko apua?

Retro Games Controller -peliohjain

24,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Koe 80-luvun klassikkopelien maailma uudestaan tämän mahtavan peliohjaimen avulla! Matkusta kauas menneisyyteen, jolloin riemukkaat 8-bittiset pelit ilmestyivät koteihin. Kytke tämä Retrohenkinen peliohjain televisioon ja matkasi kohti menneisyyttä voi alkaa näiden 200 suositun ja varmasti tunteita herättävien pelien kanssa!

Other customers bought

Kuvaus

Retro Games Controller pursuaa upeaa nostalgiaa, sillä tämä peliohjain on pullollaan herkullisia retrohenkisiä videopelejä aina 30 vuoden takaa. Pelaaminen on aivan uusi kokemus tänään, kuin mitä se oli vuosikymmeniä sitten, joten paluu klassikkopelien maailmaan tulee olemaan jännittävä elämys suurten nykytelevisioiden ansiosta. Pelaaminen on helppoa; kytke ohjain A / V-kaapelilla televisioon plug and play -tyyliin ja varmista, että sinulla on kolme AAA-paristoa varattuna ohjaimelle. Retro peliohjain on loistava lahjaidea klassikkopelien ystävälle.

Sukella vanhojen videopelien upeaan maailmaan, sillä Retro Games Controller sisältää 200 koukuttavan hauskaa retropeliä, joita voit pelata suoraan omasta televisiostasi. Kytke laite televisioon ja matkasi kohti vauhdikkaita pelikokemuksia voi vihdoin alkaa. Tämä peliohjain on täydellinen joululahja tai syntymäpäivälahja niille, jotka rakastavat vanhoja klassikkopelejä, joita on vaikea enää löytää. Tämän pienikokoisen Retro peliohjaimen kanssa aika hujahtaa kuin siivillä. Plug and play ja muista hankkia paristot!

Tuotetiedot

Retro Games Controller -peliohjain

  • Videopeliohjain
  • 200 kpl 8-bittistä peliä
  • RCA-kaapeli audio- / videoyhteydelle tulee mukana
  • Materiaali: Muovi ja kumi
  • 3 x AAA-Paristoa tarvitaan (ei mukana)
  • Paino: n. 0,11 kg
  • Mitat: n. 7 x 5 cm
2023-06-06T21:09:52+00:00